Vrijdag, een echte regendag !!!










En ik dit dacht hier een uiteenzetting over het weer te geven, het hoeft echt niet maar ik baal ervan dat ik nu niet in mijn blog geraak, ik wil gewoon opzoeken hoe het dan wel moet want ik krijg steeds de boodschap te zien dat ik moet inloggen op Google, ja, dat kan wel zijn maar dat moet dan ook lukken, en vergeef me maar ik geraak niet waar ik moet zijn om ook een afbeelding te plaatsen !!!  Wat scheelt eraan, ligt het aan mijn computer hier thuis of is er wat veranderd ondertussen, geen idee, allemaal vragen en niemand die me een antwoord geeft, raar toch, net of ze hebben het in eigen hand genomen en dan bedoel ik dat anderen ermee zouden kunnen bezig zijn, het is vakantie, en ze doen maar op, ze proberen en als het even lukt dan zijn ze gelukkig . . . maar ik niet meer !!!

Nu kan ik hier verdorie geen afbeelding meer zetten zoals gewoonlijk, ik weet echt niet hoe ik er terug kan aan beginnen om alles op te zoeken en misschien andere instellingen te nemen maar geen idee wat er scheelt en dan zoek jij je gek als je er geen benul van hebt waar te beginnen !

Of er iemand me kan helpen, geen idee, ik weet het echt niet meer, val zowat uit de lucht, iets wat vroeger werkte als niks en snel alles gedaan en genieten van wat we weer gepresteerd hebben, niks gekort.

Maar ik zoek niet meer, probeer het zelf maar uit te vissen maar nu kan ik ook geen afbeeldingen meer zetten zonder dat ik via via zou gaan, wat dom, wie heeft dat nu weer uitgevonden, of is er wat anders gaande, ik ben immers met mijn gsm verbonden omdat dit gemakkelijk is als je daar beelden wil van gebruiken maar  . . .  misschien toch op dat spoor wel eens verder kijken ?!

In ieder geval zitten we weer opgescheept met echt hondenweer, is dat nu die mooie zomer waar we zo naar getracht hebben en nog zitten te smachten, gelukkig zij die hier van weg vluchten en naar de zon toe trekken, het kan niet beter zijn.

En ik die dacht om eens weer alles op zijn poten te zetten, ik ben aan de was begonnen en alles draait en doet nog verder in mijn berging, ik heb nog heel wat te doen en dan komt er dit maar weer even tussen, ach, ik ga gewoon afwachten en zien wat het morgen gaat doen, we zien wel, ik ben het beu om in dat zoeken mijn tijd te steken, ik wil gewoon gerust gelaten worden met al die miserie die ze anderen aan doen en een woordje of uitleg hier en daar zou welkom zijn, afwachten wat het weekend ons zal brengen !

Gelukkig heb ik gisteren mijn planten nog gegoten, maar ook weer maar eens terug bij mekaar gezet zodat ze niet te veel te lijden hebben gehad van de regen en van de wind die ons voorspeld was voor de voorbije avond en nacht, ik hoop dat we de zon vandaag ook nog eens even te zien krijgen, de bloemen kruipen anders terug in de grond van kou en van schaamte om al die regen die we nu toebedeeld krijgen !

Hier bij mij is het nu wel aangenaam warm, ook al is er geen verwarming, mijn droogkast zorgt voor dit aangename gevoel, ik zit hier zoals altijd aan het raam en daar voel je dan ook de wind beter blazen, ook al staat hij uit een richting die niet veel invloed heeft op de warmte hier binnen.  Ik zie de leibomen die vol met groene bladeren staan, weer fel over een weer gaan . . . 

En dat doet me eraan denken dat vandaag die zouden gesnoeid worden, geen snoeien aan met dit weer, weet ik ook wel, maar het is nu wel nodig dat er iets zal worden aan gedaan, anders geraken ze hier op het weggetje naar de fietsenberging, niet meer droog door en zonder die zwiepende takken van die leibomen in je gezicht te krijgen zal het ook al moeilijk gaan, mijn achterpoortje zal nu niet vaak gebruikt worden, onze dochter vertelde het me ook dat alles bijna dichtgegroeid was, ja, zelf kom je niet snel langs daar voorbij, al gebruikt de buurman dat wel vaak wanneer hij met bepaalde dingen naar huis toe komt, zeker als hij is gaan wandelen met de hond . . . maar die zal nu ook wel niet zoveel naar buiten trekken vermoed ik dan ook, alhoewel dat wel kan als de regen wat minder neer zal komen.

Ik heb dit hier nu kunnen neerzetten maar alles is nog niet opgelost, ik hoop dat het gelezen zal worden door iemand die me kan helpen maar tot dan zoek ik rustig verder, niet de hele dag want die ga ik er niet aan laten bederven maar zo tussendoor als ik er even zin in heb en mijn hoofd ernaar staat, weet ge, er moet nog gekookt worden ook en wanneer je honger hebt dan voel je het beste dat ook de innerlijke mens iet nodig heeft, het zijn niet alleen de hersenen die moeten blijven draaien, de rest van je lichaam ook en ja, het kan al eens ergens mis gaan zoals je ziet . . .  op hoop van een oplossing te vinden en tot dan, zo lang blijf ik hier toch wat zetten, al horen er dan geen beelden meer bij, het zij zo !

Groetjes en hou je lekker binnen bij dit regenweer, het is geen weer om een hond door te jagen, laat staan dat wij er doorheen lopen als het niet nodig is.  Nog een heel fijn weekend ook dat er weer aan komt, al wordt er toch ietwat beter weer voorspeld voor die dagen, hopelijk komt ook daar de regen weer geen roet in het eten gooien.  Geniet ervan !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

Een fijne zondag iedereen . . . !!!