Zaterdag, vandaag een eerder rustige dag, fijn weekend voor iedereen !

 


Inderdaad, we zijn zaterdagmorgen en het zonnetje schijnt maar blijkbaar waren er net voordien toch nog regendruppels gevallen, ook in de namiddag krijgen we nog buien blijkbaar, zo vertelt de dame die op de radio aan het spreken is, het komt dus niet van mij, want dan zou ik eerder mooi weer voorspellen, als dat al eens waar zou zijn . . . !

Maar wat niet is dat kan nog altijd komen natuurlijk, al is hopen op niet hetzelfde als wat we voor onze ogen krijgen maar zo lang er hoop is kan hij ooit weer eens bewaarheid worden, al moeten we er nu wel echt lang op wachten, iets wat iedereen dus al snel beu is !!!

Deze morgen werd ik wakker met een goestingske, ik ging de koelkast in en wou iets in de diepvriezer steken en zag die pot met roomijs staan, mmmm, en ik kreeg al dadelijk zin om erin te vliegen, me toch maar kunnen in houden en weet je waarom dat was, wel, ik ben verlekkerd op dat roomijs : gezouten karamel, en wie niet, denk in nu zo, het water komt me weer in de mond van eraan te denken alleen.  Dat is nu echt een lekkernij voor mij geworden, ben jij ook zo'n fan of lust je het niet, het is het ene of het andere maar wie deze heeft geproefd van een plaatselijke crèmerie in Rotselaar, die wil niks anders meer eten, tenzij je nog iets vind wat echt even lekker is als dit maar dit spant echt de kroon voor mij en ja mensen, dat is een toppertje, ik kan het iedereen aanraden . . . of haal gewoon een pot van een liter ijs in huis, je kan het roomijs ook kopen in het plaatselijk warenhuis hier, dus als het niet moet dan kan je ook daar je voorraad in slaan . . . al zag ik er niks meer staan van al die voorraad, is hier dus alles opgekocht of verkocht, ik weet het niet, of moet het bijgevuld worden, eender wat, zorg dat het er staat want je weet niet wat je proeft !!!

Wat dit niet al met een mens doet die verlekkerd is op zulke lekkernijen, ik moet mij telkens intomen als ik in de diepvriezer iets ga zoeken om klaar te maken wanneer ik wil gaan eten en niet weet wat te beginnen.  Dat valt niet zo snel voor maar het kan al eens gebeuren en laat me dan maar snel voorbij gaan aan die kleurige pot met ijs zodat ik kan verder doen met eten klaar maken, ja, ik ga er toch eens iets moeten op vinden, net dat bovenste vak is nogal klein uitgevallen maar om roomijs er te houden, dat lukt nog net, er zitten nog wat kleine stukken in maar verder niet zoveel, ach, de zomer is er ook nog mensen, denk eraan, roomijs smaakt altijd maar zeker als het mooi weer is !  En dan wil een mens toch ook een voorraadje in huis hebben, of niet ?!  Zo reageerder ik in de week dus ook en daarmee is alles gestart, ach, we doen verder zoals we bezig zijn maar als je die pot ziet staan . . . dan is de rede soms ver zoek !!!

Ondertussen was ik hier op mijn bureelkast aan het morsen, ja, al mijn spullen zitten in een soort van kast die kan afgesloten worden, dus wanneer ik wil kan ik gewoon de deuren ervan dicht doen en dan zit ik met alles opgesloten in die kast, mooi uit het zicht van iedereen al staat alles meestal vierkant open en daarom zou ik eens een grote kuis moeten houden in die kast, is echt wel nodig maar ik geraak er maar niet aan bezig omdat er nog andere dingen zijn die hier mijn aandacht vragen.  Maar voor vandaag ben ik zinnens om het echt wel heel rustig te houden, gisteren wou ik gaan poetsen maar mijn voorraad van poetsmiddel was op en ik hou van dat poetsmiddel omdat het zo goed is voor mijn vloer.  Al vroeg ik in de week aan de dochter of ze niet wist hoe ik dat toch nog iets beter zou kunnen poetsen, met twee weet je meestal wat meer en zij wist me een goede tip te geven om dat te verhelpen wat ik steeds zie op mijn vloer en wat ik weg wil krijgen, toch maar eens proberen, het is een huisrecept en ik wil het proberen om misschien later toch ook nog eens te gebruiken, niet altijd maar tussendoor zodat alles blijft zoals het zou moeten zijn.

En daarmee heb ik weer wat ideetjes opgedaan hier en daar, een mens wordt er niet stommer mee om eens naar anderen te luisteren, een goede tip is vaak geld waard en denk eraan, proberen kost niks, alleen de moeite om eraan te beginnen.  Ja, zo ben ik dus nog aan het opruimen hier en daar geslagen, ook dat moet gedaan worden maar als ik nu in de week eens begon met die computerkast uit te kuisen en weer op orde te zetten, dan zou het leven er hier al heel wat mooier uit zien.

Nog een heel fijn weekend wens ik iedereen toe, ik ga ervan genieten, ook al vallen er regenbuien en voor nu ga ik eerst mijn weekendkrant lezen, niet alles, dat zou te veel zijn, maar met stukjes zoals ze ook binnen komt !  Maak er een fijn weekend van en ook als het regent kunnen we ons bezig houden al zal het dan binnen zijn maar in ieder geval, fijne dagen voor iedereen !   Groetjes.




Reacties

  1. Ook voor jou een fijn weekend Chris en inderdaad we vinden er wel iets op om de dag door te brengen.
    Zondagmorgen en iedereen hoopt op zon om van de rust te kunnen genieten. Gelukkig moeten wij de gepensioneerden niet op een zondag wachten om te genieten.Maar ja, het is algemeen geweten dat juist die groep af en toe tijd tekort komt, hahaha.
    Ik vrees dat ze hierboven met een serieus lek zitten dat ze maar niet gedicht krijgen want van waar blijft die regen en die koude maar komen?
    Het is echt weer om binnen naar Tv en voetbal te kijken hahaha
    Een hartelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

Een fijne zondag iedereen . . . !!!