Een fijn weekend voor iedereen !


Wat fris groen en een bloemetje, meer moet dat echt niet zijn, al las ik vandaag nog een overlijdensbericht en dat is eerder negatief te noemen maar ikzelf vond het mooi in al zijn eenvoud. 

Een vader kondigt het overlijden aan van zijn zoon, die een echtgenote had en ook kinderen heeft, ik vond het iets raar maar ik begrijp het wel wanneer het zijn keuze was om dit zo te doen.  De vader is een leeftijdsgenoot van mijn broer, dus ongeveer 4 jaren jonger dan ikzelf, heeft reeds zijn zussen verloren, nog wat kinderen in de familie ook en is weduwnaar geworden een aantal jaren geleden en het voelt aan of hij kan de hele familie niet meer bijeen houden . . . ik vind het een rare brief eigenlijk . . . maar wie tussen de lijnen door kan lezen wat hij bedoelt, wel ik begrijp hem wel.  Hij heeft ook gereageerd wanneer mijn echtgenoot is overleden . . . wanneer hij me zag bij onze dochter, als ik vooraan op straat te zien was dan wel te verstaan, dan stopte hij vaak eens in het voorbij rijden, is een aangename man en we hebben ondertussen geen contact meer gehad met mekaar.  Misschien toch maar eens terug contact op nemen, al is het maar met te condoleren, wat ik reeds deed en heb hem toen rechtstreeks aangesproken ook . . . krijg ik reactie, ik weet het niet, afwachten . . . 

En verder blijft er niks anders over dan jullie een heel fijn weekend toe te wensen en hopen we allen samen dat het weer niet te hard om zich heen zal slaan wanneer er een onweer of regen en wind opduiken, het mag ook eens normaal verlopen zoals het meestal in de zomer gaat : bliksem en donder en daarna een zachte malse bui, we vragen niets liever !  Mijn planten zullen dankbaar zijn.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!