Woensdag, alles gaat weer de goede kant uit, fijne Valentijn . . . !


Aan iedereen een heel fijne Valentijnsdag toegewenst, maak er zelf wat van en geniet van het samenzijn, dat voor mensen die hun geliefde nog hebben, zelf ben ik mijn valentijntje reeds twee jaren geleden verloren maar ik blijf het vieren en het is net na de verjaardag van onze verhuis hier naartoe dus de fles staat koud en daarmee ga ik vandaag mijn hartje verwarmen, een lekkere cava drinken en genieten . . . met mijn kleine tv !  Want ja, ik heb een tv in bruikleen gekregen om te kijken naar het nieuws en mijn series die ik volg, ik ben er tevreden mee en gisteren was dan ook een dag dat ik naar veel programma's heb gekeken die eerder reeds waren opgenomen, zo blijf je toch ook bij en heb ik er veel kunnen wissen die ik op mijn computer had bekeken, al was dat niet zo aangenaam.

Want mijn rug kan er tegenwoordig niet echt meer tegen, het is tenandere ook niet zo gezond om steeds stil te zitten en dat deed ik dus in de avond wel toen ik naar tv aan het kijken was op mijn computer, ik moest wel wat moeite doen soms om de juiste aflevering te vinden maar ik was toch steeds bij met het nieuws en dergelijke.  In de winkel gisteren zei ik dan nog dat ik toch geen week verstoken kan blijven van rustig tv te kijken, dat is wat te lang als het ook anders op te lossen is. 

Gisteren kwamen ook op het onverwacht, twee mannen hier aan die mijn installatie voor de ontharding van water hebben kunnen repareren, het was een vrij gemakkelijke opdracht want naar ik van hen vernam stond dat wel degelijk nog altijd genoteerd op het werkblad dat die klep in die koker moest vervangen worden, ja, ik heb dat niet bekeken maar dat hangt steeds opzij van het apparaat en ze kunnen dat dus wel degelijk raadplegen om te zien wat er voordien reeds was aan uitgevoerd.  En inderdaad, de werking van mijn apparaat was niet zo denderend, het water kleurde naar het rood toe en dat is niet zo gezond, ik had er eerder al wat van ondervonden, overal hier in huis eigenlijk, als je op alles zowat let dan weet je ook snel wanneer er wat scheef loopt.

Wat er me in de komende dagen nog te wachten staat dat is mijn apparaten weer eens goed te ontkalken zodat ze ook weer goede diensten kunnen bewijzen want je ziet het al aan de tv, er hoeft niet zoveel mis te gaan om dat toestel te moeten buiten werking stellen, ja, nu ben ik tenminste gerust van dat uit zichzelf opstarten, het is allemaal samen gekomen en uiteindelijk is dit de goede oplossing voor zulke dingen, het toestel afdanken en een nieuwe kopen maar wie denkt nu wanneer je een tv koopt dat die na zes jaren, ja, je leest het goed, zes jaren maar van goede dienst, je dat apparaat al moet afdanken en weg doen omdat het stuk gaat ?!  Zou niet mogen eigenlijk, of er kan ook wel een kleine fout zijn in geslopen hier of daar, wat ook de oorzaak mag zijn, dat is nu opgelost en het nieuwe exemplaar dat ik aankocht is geen Qled meer maar wel een Oled omdat die leds niet meer zo warm worden blijkbaar en dat zou de sleet wat versnellen bij dat soort van apparaten.  Ik vertel ook maar wat mij is toevertrouwd en wat er ook wel ergens te lezen valt als je daarover wat meer wil weten.  

Vandaag is er geen zon van de partij in de morgen, dat lijkt me eerder een triestige dag te worden maar geen nood, er is nog werk vandaag en dat kan die dag wat gaan opfleuren, zo dacht ik een bloemetje in huis te halen, al weet ik niet waarmee ik naar huis zal komen maar ik wil wel iets om alles hier wat vrolijker te maken.  Zin om iets te snoepen heb ik ook wel maar dat zal vermoedelijk maar een cake of iets dergelijks worden, zodat ik wat zoetigheid heb om ook voor de zin in zoet wat in huis te hebben, veel moet dat niet zijn.  Aardappelen mag ik ook niet vergeten want mijn voorraad beneden in de kelder is reeds geslonken, al zijn die nog niet allemaal verbruikt maar toch, steeds vooruitzien zodat je op een bepaald moment niet zonder valt !

Volgende zaterdag wordt mijn nieuwe tv dan geplaatst waar die moet komen en in orde gesteld zodat ik weer verder kan kijken en hopelijk zijn het ook mooie beelden zodat ik in alle tevredenheid weer alles kan volgen wat ik wil volgen en vanuit mijn zetel of relax kijken naar wat ik graag kijk.  Om te genieten heb je toch wel een groter scherm nodig dan wat we nu hebben, zeker als je zoals ik tussendoor wel eens wat natuurbeelden op zet, ik neem die in de tussentijd ook op als ik wat zie wat me aanspreekt en dat is mooier op zulke grotere formaten dan wat ik nu heb, al is dit maar voorlopig maar ik ben tevreden dat ik al rustig kan kijken vanuit mijn zetel, dat is al een grote verbetering.  Mijn rug laat zich ook weer voelen en het is dus niks te vroeg veranderd, als nu ook al de rest nog eens in orde komt dan ben ik tevreden.

Een tevreden mens is toch meer waard en het maakt je leven wat aangenamer, ook al zien anderen dat niet altijd, zelf voel je in je hart dat het zo de goede kant weer op gaat.  Eindelijk mag dat ook wel eens en ik zou willen zeggen aan alle mensen die het met mekaar en met anderen goed voelen, laat vandaag je goed hart eens zien en tegelijk een lach op je gelaat zodat iedereen daarna weer tevreden naar huis gaat !  

Nog een heel fijne dag en geniet van alles wat er vandaag voor je wordt gedaan of waar je kan van genieten, eender wat het is, een boeket bloemen, wat lekker eten, en maak er vooral het beste van !  Groetjes.




Reacties

  1. Goeie avond Chris. Ja onze rug steunt ons al Gelukkig hebben zo lang.. je zou al voor minder af en toe een protesteren .. maar plezant is anders he? Gelukkig heb je een Tv meegekregen om de dagen te overbruggen.. want anders zijn de avonden wel heel lang hé?
    Vandaag terug een zonnige namiddag maar nu komen er wat wolkjes voor de zon dus tijd om naar binnen te komen en op blogronde te gaan. Ik zit echt niet veel achter mijn PC daarvoor is het weer hier te goed. Zondag zijn we hier al weer 4 weken, wat vliegt de tijd en met de vele bekenden en vrienden hier zijn de dagen goed gevuld. Het blijft genieten geblazen. De zwembaantjes zijn er weer elke morgen bij en de wandelingen ook zoveel mogelijk. Volgende weken plannen we een paar uitstappen meer naar het Z . Hopelijk hebben we geen problemen met de lokale blokkades hier. .. tsja.. hier is er evenveel protest als in België.

    Hopelijk kan je ook een beetje genieten van de sporadische zonnestralen.

    Een hartelijke groet en knuffel y hasta la proxima!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!