Dinsdag, iets minder werk dan gisteren ?!


Oef, het is al dinsdag en ik dacht gisteren met een werkje gedaan te krijgen maar dat lukte niet zoals ik het gedacht had, ik had er wel zin in maar ik kreeg eerder nog een opdracht van die I-ter van nog eens wat anders te proberen, en eerst afwachten natuurlijk of dat me lukte.  Ik wist wel waarover hij het had maar hoe geraak ik daar nu weer ?!  Ik had die benaming reeds een paar keren voor mijn ogen zien verschijnen en ik zette me even aan de computer, stelde daar dezelfde vraag en ja hoor, ik kreeg prompt antwoord met alle stappen die ik te doorlopen kreeg voorgeschoteld.  Meer moest dat toch niet zijn maar hoe zette ik dat dan uit, dat zouden we wel zien eens dat ik zover was geraakt.  Ik probeerde een eerste keer maar toen reed ik de foute richting in en herbegon dan maar, op goed geluk af, en ja hoor, ik geraakte waar ik moest zijn, ik zag daar een knop die blauwgroen oplichtte en die tikte ik aan en die veranderde in een grijze kleur dus die zou dan wel uit zijn dacht ik zo.

Dan maar eens uitproberen of ik de tv dan ook weer uitgezet kreeg en ook die tv-box aan en uit kreeg want zonder zou het maar een trieste bedoening worden deze avond . . . en ook dat lukte.  Zou het dan toch zo zijn als eerst gezegd maar nu nog afwachten welke problemen er onderweg zouden opduiken want dat weet ik nooit vooraf, ik ben altijd heel voorzichtig in die zaken en juich niet te snel want opeens duikt er wat op en je blijdschap om wat gelukt was, wordt onmiddellijk weer de kop in gedrukt en dat is geen fijn gevoel, zeker niet als je voor een avond tv-kijken staat.

Dus dit tv staat nu toch al een deel van de namiddag uit en ik was begonnen met het aftuigen van mijn versieringen voor de feestdagen, omdat driekoningen toch al voorbij is heb ik ook maar alles afgebroken.  Veel van de versieringen van de kerstboom zijn reeds ingepakt maar ik moet die nog juist in de doos zetten want anders kan die niet meer dicht, dus dat is iedere keer weer even passen en meten en daarna opbergen in de kast.

Alleen de boom staat nog op dat tafeltje en ook de lampjes hangen er nog in, ik kan ze nog doen branden deze avond maar dat staat niet zonder al die versieringen in de boom.  En wat ik vandaag nog ga doen, dat weet ik op voorhand niet want mijn rug laat zich al gevoelen, ik heb ondertussen ook al die verlichting op de kast weg gewerkt, de kaartjes liggen op een hoopje te wachten totdat ze een plaats hebben gekregen in de kast en verder weet ik nog niet of ik nog veel zal doen aan al die dingen, ik ben het wat beu geworden om op te ruimen, genoeg is genoeg en morgen is er nog een dag, dan doen we verder en ik zie wel waar het schip dan strandt !

Er zit nog een volle vaatwasser die moet leeg worden gemaakt, ik heb nog alle vuile afwas staan van deze middag, daar is nog niks van gedaan, dat wil ik vandaag toch nog wel wegwerken maar eens dit gedaan is, dan wil ik ook gaan rusten en veel zal er verder niet meer gebeuren denk ik zo.  Die rug van mij krijgt nog wat rust en daarna beland ik toch in de zetel, en wat we gaan bekijken, ik weet het zo niet, er is niet zoveel meer op dan het eerder in de voorbije maand was, maar ja, toen was het ook vakantie voor de kinderen en wordt er meestal ook wat meer gekeken naar die feesten en ook wat films gegeven die te maken hebben met Kerstmis en Nieuwjaar.  Dus ik heb nog een paar programma's geprogrammeerd om op te nemen zodat ik misschien nog wel kan kiezen wat ik bekijk nadat het nieuws is geweest.  Veel eerder zal ik toch niet gedaan hebben met de propere afwas en de vuile afwas weg te zetten, pffft, en ik maar denken dat ik vandaag tijd genoeg had ! 

Geen nood, als nu datgene nog gelukt is wat ik veranderd heb in de tv, dan ben ik dik tevreden, ik hoop nu maar dat er niemand dat weer gaat aan zetten, ik heb mijn papiertje nog wel liggen waarmee ik het gedaan heb zodoende weet ik wel hoe het er uit ziet en wat er moet mee gedaan worden ook.  Op hoop van zegen dus dat dit me gelukt is allemaal, natuurlijk ook met hulp van buitenaf maar ja, ik heb het toch maar gedaan !

En nu wens ik iedereen nog een heel fijne dinsdag toe, geniet van het koude weer, dat zijn we niet meer gewoon maar als het droog blijft zijn mensen meestal wel tevreden, tegen de kou kan je iets dikkere kledij aantrekken en dan moet dat ook lukken als je voeten droog en warm blijven !  Zelf zeg ik wat vermoeid dag tegen iedereen, het is reeds iets na vijven en ik leg het bijltje erbij neer, voor vandaag was het genoeg, al heb ik straks nog voor die afwassen te zorgen maar dat nemen we erbij voor vandaag, morgen beter zou ik zeggen.  Groetjes.




Reacties

  1. Beter laat dan niet zeggen we dan en dat zeg ik ook nu ik hier nog zo laat op de avond binnenval maar het was een drukke dag vandaag. Mijn wasmachine was gisteren in panne gevallen en vandaag moesten we gaan zien voor een nieuwe. Die wordt morgen al geleverd dan kan ik de was opnieuw doen. Hier hebben we al terug -4,3 gr dat zal ik morgenvroeg wel voelen als ik naar buiten moet voor de krant maar we hadden zon vandaag en zo ik het voor mij ok
    Een hartelijke groet
    Natoken

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!