Woensdag, een dagje uitslapen ?!

 


En mooie goede morgen kom ik iedereen wensen, in de hoop dat ik ook de voorbije nacht goed heb geslapen, ja, ik ben zowat door mekaar geschud door dat veranderen van de winterperiode naar het zomeruur toe.  In mijn hoofd weet ik het wel maar mijn lichaam zegt deze keer iets gans anders, hoe of wat of waardoor het komt, ik weet het niet, ik had nochtans niks speciaals aan de hand in het voorbije weekend maar het lukt me niet om me aan de nieuwe zomertijd aan te passen !  

Ik geraak ook niet in slaap tijdens de avond en ja, daar zit volgens mij het probleem, ik mag opblijven zo lang dat ik wil, ik word niet moe maar als ik niet ben uitgeslapen dan ben ik de dag erna meestal niet goed genietbaar, het lukt me wel om eens te lachen maar de dag is naar de vaantjes en ik kan het vergelijken met overslapen toen ik nog uit werken ging, ook die dag was naar de vaantjes en ik moest dan telkens goed oppassen wat ik deed of wat ik zei, ik zou uitgevlogen zijn op iedereen die me maar een strobreed in de weg legde !  Dat heb ik nu niet meer maar dat is door het ouder worden wel gemilderd, maar dat slaapgebrek laat zich na een aantal dagen wel echt voelen en ik vrees dat ook mijn zin om ergens aan te beginnen op een heel laag pitje zal blijven staan.  Nochtans was ik deze week wel het één en ander zinnens om uit te voeren, ik ben al vrij goed begonnen eigenlijk door alles van de was, de strijk en de handdoeken en alles wat er nog omheen hangt, weg te werken zodat alles op orde weer in de kasten ligt !  Ik was dus goed op weg maar het valt me moeilijk om aan datzelfde tempo verder te werken . . . dat is mijn probleem, al wil ik nog wel alles mooi gepoetst en proper hebben tegen dat het weekend eraan komt !

Dus of het vandaag vroeg zal zijn dat ik uit de veren ben of laat, dat laat zich raden, ik ga me seffens, het is nu nog dinsdag, in de zetel zetten in de hoop dat ik de rust kan vinden die ik nu nodig heb om dit alles tot een goed einde te brengen.
Weet ge wat ik nu zag zo een aantal uren geleden, dat ik vergeten was dat ik boontjes had klaargemaakt op maandag en dat de tweede portie voor dinsdag was maar ja, ik had in mijn gedachten, die verward zijn, ik weet het, toch wat anders meegebracht, zowel sla als witloof maar dat is nooit verloren.  Alleen kan je dat niet zo maar samen zetten met het vlees dat ik ook nog in petto heb, we zien wel hoe we dat fiksen, desnoods eten we die boontjes een dagje later, ze staan nu toch goed koud !

Ik hoop maar dat mijn week beter zal eindigen dan dat ze is begonnen, maar ja, dat heb je niet in de hand, ik beloof het jullie dat ik het zal laten weten hoe alles is beëindigd want dat weet ik zelf nog niet op het moment dat ik het hier neerzet !

Nog een heel fijne woensdag en ik hoop dat jullie dagen ietwat beter zijn dan die van mij want die van mij vallen maar tegen.  Maar ik kan wel hopen dat ook jullie genieten van het mooie weer dat we op dinsdag hadden en dat tussen de buien door toch ook even de kop op steekt. In ieder geval heb ik dinsdag een fijne wandeling gemaakt en dat heeft me zoveel deugd gedaan, zou het voldoende zijn om ook goed te slapen ?!  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!