Een heel fijn weekend !!!

 


Geniet van het weekend, eender hoe het eruit ziet en of de zon zal schijnen, tot nu toe is er hier nog niks van te zien !  Laat het niet aan je hart komen wanneer ze verdoken blijft achter grijze wolken maar vergeet vooral niet het veilig en gezond te houden !

Reacties

  1. Het was hier vannacht toch onder nul geweest want de gazon lag wit maar we kregen daarna een mooie lentedag met veel zon al was de temperatuur maar rond de 10 gr. jaja februari zit er weer op en nu op naar maart met hopelijk niet teveel buien.. we geraken rap gewend aan de zon!
    Nog een hartelijke groet en voor straks slaapwel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik voelde wel deze morgen dat het vrij fris was tegen andere dagen. Ik ben naar de stad geweest in de voormiddag en na de middag zijn we nog wat boodschappen gaan doen in Aarschot, voor bloemen gezorgd, neen, alleen wat kruiden aangekocht en een kruidenbak op poten om hier aan het raam van de keuken te zetten. Ik wou dat altijd al hebben en nu is er dus eentje, blijft alleen nog over om die te vullen. Kruiden heb ik ook al wat meegebracht en ik dacht een tijm aan te kopen maar die stond er nog niet, alleen kleine potjes en daarom er maar drie aangekocht, zo kan ik toch al wat verder. Mijn laurier staat al op het terras, ik wil nog altijd balkon schrijven maar dat is er niet meer ! En ja, daardoor is onze dag ook al zo goed als voorbij, seffens warm eten en daarna rustig in de zetel belanden, zal ons ook wel eens deugd doen. Nog een fijne avond verder !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!