Maandag, het gewone leven herneemt . . .

 


We zitten nog volop in de kerstsfeer maar inderdaad, het normale leven begint nu opnieuw tot tegen het einde van deze week en daarna gaan we een ander jaar in, een gans nieuw jaar want daar draait het dan om : 2022 vangt dan aan en we hopen allemaal dat het ons nog mooie dagen mag geven zonder al te veel problemen en dat het mooi mag zijn, ook als we het over het weer hebben en over de gezondheid en nog zo van die dingen allemaal.

Maar nu terug naar de orde van de dag, maandag, wasdag, neen dat was gisteren reeds, ik was dan ook vrij lang ermee bezig want in de namiddag was ik naar de echtgenoot geweest op bezoek dus.  Daar bracht ik dan een bomvolle tas met vuile was van mee en dat wou ik niet langer laten liggen dus ben ik er maar dadelijk in gevlogen nadat ik thuis ben gekomen.  Daarbij had ik dus nog alles gevoegd wat hier nog lag om te wassen en dat resulteerde in een was die pas gedaan was toen het al bijna naar middernacht toe ging.  

Ik wou er dus in vliegen en heb dat ook gedaan, al had ik de nacht voordien maar 4 uren geslapen, het zat wel in mijn lichaam maar zoiets dan weer afwerken ging nog net !  Ik was dan ook blij wanneer ik rond middernacht mijn bed kon in kruipen, waar ik niet lang daarna in een diepe slaap ben gesukkeld en pas deze morgen rond 7u ben wakker geworden.  Maar nog niet dadelijk opgestaan, het was al na achten toen ik de ramen open zette en ook dan nog de lakens van het bed wou wassen, ook dat moet kunnen, dan is alles gedaan voor het einde van het jaar en kan je weer in een fris bed beginnen aan het nieuwe jaar !

In de morgen was ik dan ook nog niet zo fris als ik gisteren nog was maar toch, het ging allemaal vrij vlot en als ik nu nog wat verder zou werken aan die was, dan kan ik die straks mee nemen wanneer we de echtgenoot weer een bezoekje brengen, maar dan terug in zijn bekende rusthuis.  Even zien hoe hij het er stelt en ook zijn kasten weer eens op orde zetten en nakijken of er niks nieuw moet worden meegebracht zoals drank en wat snoepgoed zoals wafeltjes, met of zonder chocola !  Een mens wordt toch graag wat verwend ook en dat mag zijn, zeker wanneer je ze zo lang moet missen, want dat is het echt wel op bepaalde momenten, een gemis, al is zijn toestand wel weer iets achteruit gegaan, we maken er toch steeds het beste van.  En zelf ben je maar gerust wanneer je er bent geweest, het zijn weer drukke dagen maar ook die gaan voorbij . . . in alle gemoedsrust, dat hoop ik dan toch !

Het normale leven is weer zijn gang aan het gaan en we maken er het beste van, mijn hartje is weer blij wanneer de echtgenoot toch wat dichter bij huis is, nu ben ik geruster en hoop dat hij dit ook wordt of is.

Nog een fijne nieuwe week voor iedereen en het is een week met een spetterend einde want dan begint het nieuwe jaar reeds, maar dat is nog even wachten tot het zover is, geniet nu maar van de relatieve rust die je is gegeven en we leven weer op hoop !



Reacties

  1. Allez Chris! dat is goed nieuws. Het zal voor beide beter zijn, voor hem een meer normaal leven. Eens hij aan de verandering gewend zal zijn. En dat jij nu niet meer afhankelijk bent om te gaan geeft jou dan meer gerustigheid. Nog een fijne week gewenst, op naar 't nieuwe wat het ook mag brengen? Veel liefs Alfy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel erg bedankt voor de reactie, ik voel me vandaag wel veel beter, alleen is het nu afwachten tot de echtgenoot zijn draai daar opnieuw gevonden heeft, dat kan weer even duren maar we zien wel. Ik sta hier al met alles klaar tot de oudste dochter me komt oppikken om naar Aarschot te rijden, vandaag is het nog met de wagen te doen, de andere keren zal ik wel met de bus rijden, dat is toch nog een tijdje dat we met die kaart moeten verder doen maar dit jaar en ook het komende zullen ze aan mij bij De Lijn er niet veel aan verdienen ! Ik heb er al heel wat mee gereden ook, gelukkig dat die kaart er is gekomen !
      Inderdaad, nu op naar het nieuwe jaar, het oude sluiten we nu rustig af en het is steeds afwachten wat het nieuwe ons zal brengen, we leven op hoop dat alles weer wat beter zal gaan maar of dat ook zo is dat zal de tijd ons wel laten zien. Geniet nog van de feestdagen en nu hoop ik dat er hier ook weer wat meer rust komt !!! Groetjes.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!