Fijn weekend !!! Volgende week vieren we Kerstmis !


De volgende zaterdag vieren we Kerstmis, een dag waarop overal gevierd wordt, wat ik hier ga doen op die dag weet ik nog niet maar in ieder geval wil ik dan genieten van wat rust, geen drukte om me heen !  dus deze week die nu nog net niet begonnen is, is eerder een korte week te noemen, wanneer het vrijdag is vieren we Kerstavond, hier zal het rustig beginnen en daarna zien we wel verder.

Ik wens jullie dan ook allemaal een heel fijn weekend toe en geniet er maar van, het is het laatste weekend dat je in alle rust kan door brengen, de twee volgende weekends zullen drukker zijn op vele plaatsen.  Daarom, geniet nog van de relatieve rust in je woning, of gewoon erbuiten, het kan allemaal.  Ook ik ga dat doen en op zondag zien we wel, vermoedelijk een bezoek aan de echtgenoot en daarna weer naar huis toe en zorgen dat alles op wieltjes verloopt.

Laat ook de komende week een mooie week zijn voor ieder van jullie, samen of afzonderlijk en laad jullie batterijen op voor de komende eindejaarsfeesten !




 

Reacties

  1. Ik hoop dat je het daar wat redt Chris want er komen moeilijke dagen aan nu je wellicht alleen Kerst en Nieuwjaar moet doorbrengen. Het zou niet mogen hé maar we hebben het niet te kiezen! Ik zou toch maar een schuimfles openen op Kerstavond en jezelf een beetje verwennen. Een dikke steunknuffel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kerst zal wel alleen zijn maar Nieuwjaar vieren we allen samen, al weet ik niet of iedereen ook tegelijk zal daar zijn, dat is altijd wat afwachten als ze uit verschillende hoeken moeten komen. Vroeger deed ik dat bij ons en dat ging daar vrij vlot eigenlijk maar er komen er steeds maar bij en dat scheelt ook wel weer, hier is dat niet meer te doen, we hebben de verlengstukken van onze tafel weg gedaan dus hebben we al 1,20 m minder plaats aan tafel. Met kleine kinderen erbij zou dat nog wel lukken omdat je die in een stoel kan zetten zodat ze niet veel plaats in nemen en de mama ernaast plaats kan nemen. Maar het zijn op eentje na allemaal volwassenen en die kunnen niet samen aan tafel gaan en dat is jammer maar we moesten die beslissing nemen om het hier voor onszelf leefbaar te houden. Hier staat ook de keuken bij in de living dus ja, alles staat dichter bij mekaar ! Er is een dikke halve meter om ergens door te gaan dus moest het wel ergens anders gedaan worden. Ik heb gisteren al een fles schuimwijn open getrokken en daarna heb ik vrij goed geslapen tot deze morgen 8u, wat niet echt van mijn gewoonte is, al lag ik gisterenavond om 24u nog wakker in bed ! Vandaag drink ik daar nog van en deze middag nog een restje rode wijn gedronken bij mijn eten ! Ik ben al goed op weg om te doen alsof het feest is ! Deze namiddag moet ik nog wel wat doen zoals de koffiezet onder handen nemen, die is net ontkalkt, ook de waterkoker en als dat gedaan is nog het bed terug op maken maar dat vraagt niet zoveel werk. En daarna misschien wel een douche nemen en mijn haren fatsoeneren, zodat ik morgen niet veel anders meer te doen heb, gelukkig heb ik in de voorbije weken wel veel gedaan gekregen en nu kan ik even op mijn lauweren rusten. Of ik voor de feestdagen nog ga poetsen weet ik niet maar ik vermoed dat het dan toch niet veel zal zijn, misschien eens met een natte vod doorheen alle plaatsen gaan zodat het stof weer weg is en dat zal het dan weeral zijn, alleen maak je niet zoveel vuil als je voorzichtig bent ! Straks wil ik nog naar een film zien, misschien één van de vele kerstfilms die ze nu geven en dat werkt ontspannend omdat die film meestal toch goed eindigt ! Nog een lieve groet van hieruit !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!