Woensdag . . . vandaag mijn derde prik dag !


Een fijne woensdag iedereen, geniet van deze dag alsof het je laatste was, ook ik ga dat doen maar mijn agenda staat al redelijk vol, dus veel tijd om te niksen blijft er niet echt over, al zal er hier en daar nog wel een gaatje zijn zodat ook even uitblazen wel kan.

Zoals je reeds gelezen hebt hierboven, is het vandaag mijn derde prik die ik krijg, ik hoop maar dat er niet te veel bijwerkingen zijn want dan kan mijn hele programmatie van deze week wel eens in duigen vallen.  Het is niks bijzonder wat ik zinnens was om te doen maar iets wat ik reeds langer heb uitgesteld en dat kan dan best nu wel eens gedaan worden ook, dus doorwerken als het even kan.

Verder nog een bezoek aan de echtgenoot, samen met de dochter maar die mag niet binnen als knuffelcontact, ik zelf dus wel, jammer maar zo is het nu eenmaal.  De volgende keer zal ik haar wel laten gaan of dan moeten we maar eens met twee in de container duiken waarin je een bezoek kan aanvragen achter plexiglas, gans afgeschermd, contact is dan niet mogelijk met mekaar.  

Omdat ik ook wel controle wil houden van wat er in de kast nog ligt, wil ik deze keer zelf bij hem naar binnen gaan, het kan niet anders dan zo nog wat meer toezien op wat er weer verdwenen is . . . en dat zal vermoedelijk echt wel veel zijn, zijn kast is meestal zo goed als leeg . . . en ik had een volle, echt een bomvolle valies bij die we anders mee nemen voor 1 persoon tijdens de 2 weken dat we normaal gaan.  Dus denk nu niet dat ik overdrijf als ik spreek over een volle valies, wat precies de inhoud is van die koffer laat ik in het midden, 'k weet ook niet meer hoeveel dat was maar dat zijn twee gelijkaardige die we hier in huis hebben . . . En wij hadden steeds nog wat plaats vrij om wat extra mee naar huis te nemen dus kan je eens nadenken hoeveel broeken, vestjes en polo's, ondergoed voor 1 persoon daar precies in kan . . . en een vrouw neemt steeds meer mee dan goed voor haar is !!!

Maar dat is voor vandaag, gisteren had ik ook nog wat problemen, ik had iets uit de diepvriezer gehaald en dat was volgens mijn idee : hondshaai, 1 portie, en de saus die daarbij hoort.  Toen ik die saus in de microgolfoven had gezet om te ontdooien, bleek het spaghettisaus te zijn en raar maar waar, ik had me vergist, eigenlijk best steeds erop schrijven wat erin zit, dat gaat immers met een speciale stift vrij goed, met het gewicht deed ik dat ook meestal zo, tenminste als er niet genoeg in was voor een volle portie voor twee personen.  Dat was dan ook voordat de echtgenoot uit huis is gegaan, nu zijn het dus kleine porties voor mij alleen.

Al dadelijk lag mijn hele scenario in duigen, alles wat herzien en misschien maar best ook die spaghetti koken op de middag, dat is het eenvoudigste en die vis houden voor op een ander moment, zo gezegd zo gedaan.  Ik was in de voormiddag nogal druk in de weer geweest met strijken, spullen van mezelf en van de echtgenoot, alles goed nagekeken en weg gelegd wat in de kasten moest, de spullen telkens gefotografeerd en zo kon ik ze inpakken om mee te nemen.

'k Had me even in de zetel gezet en nam mijn puzzelboek in de hand maar ik voelde me ineens zo raar worden, wat scheelde er toch, ik ging eens naar het toilet maar ik voelde me nog niet beter.  Ik liep nog wat meer rond in huis om nog andere dingen op te bergen zoals de wasmanden en ineens voelde ik een "boertje" op komen, ik had ook dorst gekregen en dronk een bijna vol glas water leeg, het smaakte zo goed dat ik weer even boerde en nadien ging alles weer beter.  Het was net of mijn eten van het ontbijt nog ergens vast zat en nu afgezakt was naar een andere regio . . . en alles voelde weer wat aangenamer aan, ik zou nu eerder kou gekregen hebben dan voordien, toen zou ik eerder beginnen zweten zijn, toch maar even rustig blijven en me in de zetel neer zetten.

Ik keek naar het nieuws en opeens voelde ik weer dat ik zo weg zou kunnen draaien maar ik viel in de plaats in slaap, was dit goed of niet, ik weet het niet, het stuk wat ik niet had gezien was net dat van "homo universalis" en dat wou ik toch nog wel even bekijken.  Dat deed ik dan ook en toen was blijkbaar alles voorbij, wat ik aan de hand had, was ik bijna in slaap gesukkeld of wat, geen idee maar nadien was alles blijkbaar vergeten.  Ik dacht eerder al : nu ga jij toch niet ziek worden zeker, daar is het nu echt niet het moment voor wanneer je morgen je spuit, lees hier vandaag dus, gaat krijgen en nog weg moet ook !?

Nadien heb ik me hier nog bezig gehouden met het opruimen van zaken die reeds langer hadden moeten gedaan worden, eindelijk was daar nu ook tijd voor en zodoende is alles weer wat op orde gezet.  Niet dat er wanorde heerste, dat niet maar ik wou het wel wat aangenamer maken en zodoende heb je dan ook weer meer plaats voor andere dingen.  Opgeruimd staat netjes en als je dat in je huis ook op tijd doet dan ziet het leven er al heel wat eenvoudiger uit !

Nog een fijne dag iedereen, geniet van het mooie weer wanneer het er is !




 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!