woensdag . . .


Een heel fijne dag voor iedereen, hopelijk wordt het niet te warm, gisteren was al meer dan genoeg, 'k heb niet in de zon gezeten op ons terras want het was er echt wel veel te warm om te blijven zitten !

Vandaag zal het niet veel beter zijn vermoed ik dan ook maar we slaan er ons wel doorheen, zorgen dat in de morgen alles goed is verlucht en dat alles fris is wat moet fris zijn.  Op tijd en stond alle ramen en deuren dicht houden wanneer de zon er op schijnt en tegen de avond aan genieten van een heerlijk glas koele wijn !  Meer moet dat echt niet zijn voor mezelf.

We gaan nog even terug naar gisteren, we zijn toen in de voormiddag wat gaan aankomen, herinner je dat nog, wel ik dacht dat ik gerookte zalm had meegebracht maar ik zag er geen toen het dinsdagmiddag was.  Niet dat we dat gingen eten maar ik vond het al raar dat we die niet bij hadden, nochtans had ik die in mijn korf gelegd toen we onze ronde maakten in het warenhuis.  De rekening had ik al bij het papier gelegd en nu toch even terug opdiepen : neen, geen zalm te bekennen op dat lijstje met ingrediĆ«nten en nog maar eens goed gekeken, neen geen zalm te vinden.

Wat kan er dan gebeurd zijn, wel ik meen me te herinneren dat ik de echtgenoot moest in het oog houden dat hij alles in mijn tas deed die ik bij had, hij moest nog afrekenen en ikzelf zette mijn korf in de vorige die daar reeds stonden.  Heel waarschijnlijk ben ik vergeten van die zalm eruit te nemen omdat alles zo snel moest gaan, ik had bijna de tijd niet om het op de transportband te leggen en de rekening was dan ook vrij snel gemaakt.  Dus volgens mij lag die gerookte vis nog steeds in de korf die ik had terug gezet, het kan bijna niet anders zijn.  En dan hoop ik maar dat die vrij snel zou gevonden worden want ja, ook vis wordt slecht wanneer die te warm ligt, ach, het zal wel zo'n vaart niet lopen zeker, er zal wel iemand op het gedacht gekomen zijn om in die grote korf te gaan kijken ?!

Verder heb ik op dinsdagnamiddag nog alles gestreken, mooi toch dat nu alles weeral uit de voeten is gedaan.  Zo dacht ik ook nog mijn lange broek te herstellen maar ik vrees dat er weinig herstellen aan is, kan ik dan nog ergens een nieuwe kopen die de juiste lengte heeft, het is immers een zomers attribuut en waar vind ik die nu nog ?!  Misschien toch eens naar de winkel rijden waar ik mijn zomerse bloesjes heb gekocht nadat de solden ten einde was, maar wel ook een vermindering kreeg omdat ik die nog mee nam.  Ach ja, misschien wel eens gaan kijken, dat kan geen kwaad en zien wat je verder nog kan dragen van wat er in de kast hangt, is ook mogelijk maar ik vrees dat er enkele zijn die me niet meer gaan passen !

Ach, in mijn hoofd maak ik dan vaak plannen die ik toch niet ten uitvoer kan brengen maar je kan maar dromen dat het toch nog zou goed komen . . .

In ieder geval wens ik je nog wat mooie dagen toe, volgens wat ik al heb gelezen van de voorspellingen op weergebied zouden we volgende week nog wel mooie dagen krijgen.  Dus we leven op hoop, eindelijk nog een echte nazomer die we beleven, het kon ook anders zijn !



 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!