een fijne zaterdag en geniet van het weekend !





 

Reacties

  1. Voor jullie ook Chris al zit het weer niet mee. Hier is het een kwartier geleden beginnen regenen. IK hoop echt dat het weer niet de verkeerde kant opgaat zoals vorige keer, de mensen in het Z van het land zijn bijlange nog niet bekomen! Een hartelijke groet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben hier wat papieren aan het regelen, op de computer wel te verstaan en ik geraak er nu even niet meer aan uit. Wachten tot mijn hoofd weer helder en klaar werkt, ik geeft het vandaag op maar probeer de volgende keer weer opnieuw. Het was op de gsm van de echtgenoot en ik heb twee apps nodig om bepaalde dingen te kunnen regelen. De gsm van hem heeft veel meer werkruimte dan de mijne en ik wou dat eens rap fiksen, dus nog niets gedaan van wat ik wou doen maar het lukt wel als ik er mijn gedachten kan bij houden. Op dit moment geeft hij dan weer commentaar en dat kan je op zulke momenten best missen. Volgende keer eraan beginnen als hij niet thuis is.
      Nog een heel fijn weekend voor jullie ook, ik ben zinnens om wat te gaan poetsen als het toch geen mooi weer is ! Maar ik heb er momenteel niet echt zin in, ga wat puzzelen om mijn hoofd weer vrij te maken. Groetjes.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!