Een fijne dag voor iedereen en dat je nog veel mag genieten van het mooie weer, ook dat wens ik iedereen toe en daarna komt het weekend . . . met weersverandering.  Al zal de temperatuur niet erg gaan zakken, tenminste dat wordt voorspeld . . . maar er zal wel weer regen gaan vallen, hier voor onze tuin is dat goed, dan zal het gras besproeid worden en gaat het weer mooi groeien, heb ik dat al verteld dat onze jongste kleinzoon hier het gras is komen af rijden ?!  Wel hij heeft het goed gedaan, iedereen tevreden.  Al had hij tussendoor wel problemen om dat grasmachientje in beweging te houden, het viel natuurlijk stil wanneer hij de veiligheid loste, het is er eentje met elektriciteit en dan moet je voorzichtig zijn natuurlijk dat je niet over die kabel rijdt.  Daarom was de echtgenoot er ook bij om die kabel steeds opzij te houden maar ja, een ongeluk is snel gebeurd maar ze waren echt wel voorzichtig.

En nu ben ik mijn hooi aan het drogen, ik wil dat gras wel weg doen in de gft maar als het droog is neemt het ook minder plaats in en dan stinkt het niet, ik heb het al gekeerd gisteren en vandaag zal dat wel droog genoeg zijn.  Maar je sleurt dat telkens aan je voeten mee naar binnen, al een paar keren gestofzuigd maar telkens liggen er weer andere, er zijn er dan ook die er maar niet kunnen vanaf blijven !  Maar eens het weg is hoeven we ons er geen zorgen meer over te maken, volgende week wordt de gft toch opgehaald.

Nu hoop ik maar dat er niet te veel water uit de hemel zal vallen want dan denk ik aan die mensen die waterschade hebben gehad en die met een bang hartje afwachten wat het nu weer zal doen.  Er is sprak van onweer en ja, dan kan er al eens een echte hoosbui vallen ook maar hopelijk zal het meevallen, dat hopen we uit de grond van ons hart.

Verder denken we nu dan aan het weekend, en ikzelf ben al wat verder geraakt met mijn afspraken te maken voor allerhande toestanden die nog moeten gedaan worden zoals kapper, pedicure, manicure, ik wil me eens wat laten verzorgen.  Want ook ik heb verzorging nodig, al zorg ik ook nog wel voor anderen, nu ga ik even voor in de komende weken, het zal me goed doen om er wat tussenuit te kunnen zonder dat ik veel rond mijn hoofd heb.  En dan misschien eens naar het domein rijden om te gaan wandelen, of gewoon ikzelf eens naar de stad toe, het komt er maar niet van, gewoon omdat er hier niet zoveel bussen rijden die rechtdoor gaan van Aarschot naar de stad Leuven toe, ze rijden dan wel naar Gasthuisberg maar daar wil ik nu even niet zijn, als je daar kan weg blijven dan is dat nog beter !

Blijft er me niks anders meer over dan iedereen een heel fijn weekend toe te wensen, voor mezelf begint het weekend als ik me gerust in de zetel kan neer zetten op vrijdagavond, en rustig ook kan slapen gaan.  Zodat je op zaterdag zelf met een uitgerust gemoed weer aan de nieuwe dag kan beginnen en daarna even uitgerust naar de nieuwe week toe.

Geniet nog van jullie weekend !






 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!