zaterdag en het weekend is er ook weer !

 


Een heel fijn weekend voor iedereen, geniet om te beginnen van jullie weekend en zorg dat je weer uitgerust aan de volgende week kan beginnen.

Even updaten wat er allemaal in de voorbije week is gebeurd, niet echt veel spectaculaire dingen, gewoon het leven zoals het is.  Mijn hoogtepunt was de wandeling op woensdag, het heeft me deugd gedaan.  Maar de dag erna voelde ik me wat groggy, wat er scheelde, wel ik zat te niezen, wat snotteren en die verkoudheid kwam blijkbaar wat doorwerken, ook mijn hoofd voelde zwaar aan, niet dat ik echt hoofdpijn had maar ook die spieren lieten zich voelen van mijn hals en rug . . . een algemeen onbehagen.

Zo had ik me toen ook in de zetel neergezet om wat te bekomen van alles wat er omheen gebeurde en wat ik in de voorbije dagen gedaan had, ik was ook moe en zou eerder in slaap zijn gesukkeld dan dat ik met iets zou begonnen zijn . . . ware het niet dat mijn gsm belde op een bepaald moment, ik was net aan mijn thee begonnen die ik niet voordien had gezet !

Ik nam natuurlijk op en toen ik wist waarover het ging, wist ik dat het gedaan was met de rust, ik kon de safe die we staan hebben leeg maken.  Weet ge nog dat die in de voorbije week was in panne gevallen en dat de batterij plat was, na die nieuwe batterij erin gestoken te hebben wou ze ook niet goed meer werken . . . en nu na de deskundige uitleg weet ik ook waarom.  Die klavieren voor de bediening zijn eigenlijk te zwak om dat geheel te doen werken naar behoren, even is dat wel mogelijk en daarna begeeft dat klavier het.  Inderdaad, ook onze vorige had hetzelfde aan de hand maar die konden we toen zelf niet openen met een nieuwe batterij, bij deze ging dat dus wel, was er iets aan voorzien en als je weet hoe het moet is niet zo moeilijk.

We hadden dus op afstand een nieuwe besteld en die zouden ze in de komende weken wel ergens leveren.  Op donderdag was het dus zover en werd ze dan ook gebracht, niet zo een zwaar geval als onze vorige maar wel een stevige kast . . . met een sleutel, twee eigenlijk !  En dat omdat het reeds onze derde safe op rij is die we nu aankopen, nu weten we er wat meer over, hebben er meer ondervinding in en hebben gekozen voor zekerheid.

En daarna na die geplaatst was, was er al een groot deel van de namiddag voorbij en heb ik niks meer gedaan in huis, ik was het toen wel even beu.  Immers ik had die oude safe mee helpen verhuizen, deels toch, ik had alles eerst wel goed ledig gemaakt hoor.  En nadien heb ik die nieuwe ook uitgekuist zoals het met iets nieuw betaamd en daarna hebben we ze samen in een hoekje neergezet van de kast, niet achterin want daar kan je dan ook niks zien . . . al zou het misschien wel beter zijn dat ze meer naar achteren stond, we zien wel hoe we dat verder doen.  Op je buik gaan liggen om erin te kunnen is ook geen goed idee !

Nu hebben jullie dat ook al meegekregen, ik ga nu van het weekend genieten en doen jullie dat ook maar, de zaterdag is er het begin van en de zondag, wel die komt morgen ook wel !!!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!