woensdag en in de helft van de week aangekomen !

 


Een heel fijne woensdag wens ik iedereen toe, als hij dan ook nog eens mooi is zoals hierboven staat dan is iedereen tevreden.  Alleen weet men nooit op voorhand of de voorspellingen ook gaan uit komen, maar ja, we moeten het toch nemen zoals het komt !

Jullie kan ik alvast vertellen dat ik gisteren de keuken onder handen heb genomen, het was nodig maar ze was gewoon vuil, meer niet, niet helemaal bevuild van onder tot boven maar gewoon aan een poetsbeurt toe en nu zijn de tegels en alles wat er omheen nog is ook weer eens proper gemaakt.  Alles op tijd en stond een beurt geven is wel nodig en dit had ik eerder wel even uitgesteld, maar nu is het toch ook weer eens gedaan en ik ben er blij om.  Nu kan ik zeggen dat ze weer proper is, al was ze niet zo geweldig vuil als ik wel eerst dacht.

Het was dan ook nog maar net 11u geweest toen ik me hier heb neergezet om wat in te tikken, nu zal het eerst wel zorgen worden voor het eten vermoed ik dan ook, dus daar gaan we dan aan beginnen.  En wat doen we op woensdagnamiddag : ikzelf wil dan een douche nemen zodat ik er tegen morgen weer wat frisser voor kom, of ga ik nog wat anders doen.

Op mijn lijstje om te doen staat nog stofzuigen, wel dat kan nu ook nog wel eens gedaan worden.  En daarna wil ik wat orde scheppen in de chaos die hier tegen die grote wandkast staat zodat het er wat opgeruimder uit ziet.  Misschien een paar dozen boven op de kast zetten, daar is meer dan plaats genoeg !  Die hoef ik dan niet steeds te verplaatsen als ik hier nog wil gaan kuisen.

Op maandag kregen we op het onverwacht bezoek in huis, iemand belde aan en ik bekeek Ivo en hij bekeek mij maar we hadden echt niemand verwacht.  Meestal als er al iemand komt in deze coronaperiode zijn die op voorhand aangekondigd, ofwel met een berichtje op de gsm ofwel gewoon per telefoon of zo, of is het echt wel een afspraak hier thuis om wat te regelen.  Nu was het onze buurvrouw, een fijne jonge vrouw de hier reeds een aantal jaren heeft gewoond, vlak naast ons.  Herinner je nog die inbraak ongeveer een jaar of zo geleden, wel die dame had toen bezoek gehad van een dief, hij had letterlijk ingebroken, de ruit stuk geslagen om daarna de schuifdeur open te doen en naar binnen te komen.  Dat was wel even schrikken want wij laten vaak onze slaapkamervenster gekiept staan zonder beveiliging erop dus en ja, zo geraak je ook wel binnen . . . dachten we net daarna.  Alleen hebben ze daar geen steun om op te staan zoals bij haar toen, daar is een lang smal balkon en dat was hun blijkbaar genoeg om binnen te geraken.

Onze buurvrouw kwam dus naar binnen en al snel haalde ze een fles uit haar vrij grote handtas : een lekkere cava van een bekend merk.  Ik bedankte haar en vertelde erbij dat wij ook vaak zulke flessen halen voor onszelf, als er vrienden komen dan nemen we vaak champagne, zeker als we weten dat ze die graag drinken !  Ook ik lust wel een glaasje, we zaten daar nog wat te praten en na een tijdje is ze weer vertrokken, ze moest met haar vriend mee naar het station om daar de trein te nemen naar huis toe.

Het was al bij al een mooie verrassing en een fijn afscheid, we kunnen steeds contact opnemen met mekaar, tegenwoordig is dat vrij gemakkelijk, mocht er iets zijn wat we haar willen meedelen.  We wensten ze allebei een mooi leven toe waar ze naartoe trokken, later dachten ze ook nog een huis te kopen samen maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen.

Nog een fijne dag vandaag en maak er ook een mooie dag van !


Reacties

  1. dag Chrisje , je schrijft : als ik je niet meer kan bereiken ??? waarom , is er iets mis met mijn blog dat ik niet weet ?
    of met jouw toch niet ?
    ik schrok er wat van , je goed houden hoor , en niet te veel kuisen , schiet het nieuwe huis al wat op ?
    blijven hopen op iets goeds en vooral hopen dat het nog een tijd goed gaat met je man
    op tijd een wandelingetje helpt je wel
    een warme groet ani

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Blijkbaar zijn er mensen die op mijn blog niet meer geraken zoals Natoken, ik heb er iets aan veranderd maar daarna werkte het nog niet voor haar en zelf weet ik echt niet meer wat ik er zou kunnen aan veranderen. Ik weet wel dat ze binnenshuis daar iets veranderd hebben aan de blogs maar wat er dan precies scheelt, 'k heb er geen idee van, zelf kan ik dat zo niet bekijken omdat ik er van verschillende kanten kan naar kijken, van binnenuit en ook buiten maar toch kan er telkens wel een verschil blijven met diegenen die willen een commentaar zetten of reactie. Maar nu zie ik dat jijzelf er wel in geraakt dus zou het volgens mij ook wel moeten lukken voor haar. En ik ga je nog wel eens mailen om meer uitleg. Nog een fijne dag verder en de week is al bijna voorbij, nog hier in de living wat op orde zetten en alles is weer mooi voor enkele dagen of een week of zo.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!