vrijdag . . . een wandeling in de zon !!!


Hier heb ik de eerste foto gemaakt, op de andere plekken liep er toen vrij veel volk rond maar iets later waren er al meerdere naar huis toe gegaan en was er meer ruimte.  Op de banken zaten vele mensen ook te genieten van de zon en daar ben ik ver vanaf gebleven, tenminste op de plekken waar dat mogelijk was.
Hier op deze plek zakte ik bijna met mijn schoenen in de modder weg, het is er altijd wel een plek geweest die modderig was, daar was toen een wandelpad naast de vijver maar dat is weg gedaan net omwille van de vochtige ondergrond.


Op diezelfde plek vond ik wel deze paddenstoelen, iets verder stonden er nog maar ik bleef wijselijk waar ik was net omwille van diezelfde modder !

Nog een beeld van diezelfde vijver maar dan iets verderop, vanop een beter begaanbaar pad en dat niet modderig was !



Hier de dierenboerderij met heel wat mensen die hier rond wandelden, zelf heb ik een andere weg genomen om naar de vijver aan het verkeerspark te gaan, ik wou in de zon lopen !


Overal nog vrij veel kleur te bekennen tegen de blauwe lucht, het was heerlijk om weer eens een wandeling te maken in het domein, al wou ik eerder nog eens in de voormiddag op pad maar daar was tot nu toe nog altijd geen tijd voor !  Andere dingen gingen dan meestal weer voor zoals eten klaar maken . . .  !


Vanachter deze treurwilg heb ik verschillende beelden geschoten maar deze zet ik hier neer omdat ik dat de beste vindt, overal komen de zonnestralen veel te veel door de boom heen piepen . . .  ik weet niet of het de beste is maar deze zal het dus zijn . . .


Treurwilgen zijn vroeg in het voorjaar ook mooi groen en ze blijven lang groen, omdat die twijgen zo groenig zijn ook zonder blaadjes . . . !


En toch ook nog wat kleur te zien, ik vond dit een mooi beeld met deze twee roestige bomen, opzij die welke lichtgroen kleurt met wat donkere takken erdoor . . . zonder van het blauw van de lucht te spreken . . . !


Dit beeld is minder kleurrijk dan de anderen, gewoon omdat toen de zon zo fel niet scheen of er een wolkje voor kwam, wie zal het zeggen, je ziet het telkens wel gebeuren zo tussendoor !


En de zwanen kwamen onze richting uit, of toch niet, bij nader toezien sloegen ze een andere richting uit !


Overal scheen de zon, alleen hier niet op het water waar de zwanen zaten !


Het mannetje kwam poolshoogte nemen maar zwom opzij verder, bekijk zijn gele bek.


Zij heeft een veel lichtere bek dan het mannetje maar ze zijn meestal wel samen . . . en voor het leven meestal . . . !


De grote roeivijver met kleuren, met zon en met meeuwen op de paaltjes, het verplichte plaatje . . .


Nog een stukje van de paaltjes en de meeuwen en het rood achterin van die roestige boom . . .


Hier sta ik op het plankier aan de roeibootjes, al liggen er geen meer.  Zo zie je maar dat kleuren verschillen al naargelang de zon erop schijnt !


Iets verder gedraaid en iets donkerder beeld . . .


Tot we seffens helemaal in die hoek komen waar er geen zon meer te zien is, alhoewel nog wel even tussen de bomen door, kijk maar . . .


Een beeld geschoten helemaal uit de zon, alleen de bomen geven nog ietwat kleur.


Langs hier gaan we weer terug naar huis toe, ik wil in de zon lopen, ook dan . . .


En de evenementenweide ligt er nu zo bij, ik maakte snel een foto voordat de zon nog wat lager stond, je ziet . . . er was al heel wat schaduw op het gras !  En nu op naar huis toe.



 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!