vrijdag . . .


Een fijne vrijdag iedereen en maak er ook een mooie dag van voor jezelf, eender op welke manier je dat ook doet : ga je luieren, geniet ervan, ga je werken, haal er vreugde uit !

Eigenlijk is het een Halloweenweekend, of zeggen ze dat niet zo, ik ben daar niet echt voor te vinden maar bepaalde plaatjes vind ik dan wel weer mooi gevonden en zodoende wil ik er hier toch wel enkele zetten ook.  Het is fijn dat kinderen in deze dagen ook wat kunnen doen en dan wil ik niet zeggen van rond te gaan bij de mensen, al zullen er dat ook wel enkelen doen maar aangewezen is het niet echt in tijden van corona.  Ik denk dan gewoon aan pompoenen uithollen en er een lelijke snoet aan geven zodat iedereen er nadien ook nog kan van genieten en later verdwijnen ze dan in de soep !!!  Ja, die soep die lusten we wel maar nu eerst naar de afbeeldingen . . .


Deze afbeelding vond ik zo mooi met dit kindje, zo zonder franjes en laat ons de pompoenen zien zoals ze in werkelijkheid zijn.  


Dit vind ik eerder grappig, een eekhoorn, denk ik toch, die komt zoeken naar de  pitten van de pompoen en dus ook een mooi voorbeeld van hoe het ook kan . . .


Hier vind ik het eerder iets voor in of om een kasteel, met die zitbank die daar blijkbaar voor gediend heeft of gewoon ergens in het park staat, wat vinden jullie er eigenlijk van ?!


Zo kan je dan ook al je mooi uitgesneden pompoenen tentoonstellen, ik vind het mooi gedaan maar toch wat overdreven veel, zoveel hoeft nu ook echt niet !  Daarbij is het nog gevaarlijk ook als ze zowat de helft van de trede in beslag nemen, je zou er kunnen over vallen !


Dit kan je er ook mee aanvangen en zo vind ik het een mooie schikking die iedereen kan bekoren, alleen zou ikzelf dan wel wat bloemen moeten aankopen eer het er zo mooi uit ziet en dan kost het ook weer geld er nog bovenop.


Voor mij is dit de aangewezen uitvoering van alles wat kan gedaan worden met pompoen, iedereen heeft daar wat aan, zowel klein als groot lust die soep wel degelijk en het oogt nog mooi ook als je die zo kan serveren, alleen oppassen want ze kan nog heet zijn !!!  Smakelijk !









 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!