Vrijdag, het weekend begint . . .


Deze week is weeral zo goed als voorbij en we kijken uit naar het weekend, ook voor wie nog aan het werk is en wie thuis is !  Het is de gang van zaken die we nu zien gebeuren, de herfst is daar en we kijken weer uit naar de winter en daarna de lente . . . al gaat daar nog wel wat tijd overheen voor we zover zijn !  Maar eerst een fijne vrijdag toegewenst en ik weet niet waar jullie nu mee bezig zijn maar hier ten huize van Chris is het poetsen reeds achter de rug.

Ja, ik was er vrij vroeg aan begonnen met het idee in mijn achterhoofd van nog de was te doen ook.  En daar nu steeds in het weekend moeten mee bezig zijn is ook soms maar vervelend omdat je tussendoor toch al eens naar tv zit te kijken als er sport op is !  Ach, ja, ik zie het ook wel graag als er Belgen bij betrokken zijn en wil het wel weten, gewoon om erover mee kunnen te praten en daarbij, ik supporter dan ook nog wat mee dus dat is een vrij goede ontspanning tussendoor.

Als dan hier alles gedaan is wat ik gedaan wou krijgen dan ben ik een gelukkig mens, immers na een paar dagen ligt er weer wat om op te ruimen of om te wassen en dergelijke.  Een mens heeft altijd wel werk maar je kan het best toch wat bij mekaar sparen tot op een dag dat het niet veel kan schelen dat je eraan begint en ook er dan weer snel doorheen geraakt.  Zo een dagje is het dan vandaag, ik hoef daarom niet steeds in het weekend alles gedaan te krijgen, zo kan het dus ook !  Een beetje rust in de komende dagen is echt welkom want ook al was het geen drukke week, soms komt alles toch wel wat te veel bij mekaar en zie je door het bos de bomen niet meer staan !  Ook voor mij kan het soms wel eens wat te veel zijn en gisteren liet mijn lichaam zich dan ook volop horen, ik had alles hier in huis gepoetst en weer terug op zijn of haar plek gezet zodat het er prima in orde leek toen we slapen gingen.

Morgen zaterdag valt dan nog de lakens te wassen die op de bedden liggen en is dat ook alweer gedaan, een bed dat me gisteren een bebloed been had bezorgd . . . eigenlijk dom om tegen die hoek van het bed te lopen maar ik wist niet dat die punt zo scherp was !  En een halve dag heb ik daar toch mee rond gelopen zonder dat ik wist dat er wat vel van mijn been was en dat er bloed uit die kleine wonde kwam.  Tot ik op een moment over mijn been krab omdat ik daar toch wat voelde, me van geen kwaad bewust dat losse vliesje vel weg duwde en op bloed terecht kwam dat reeds gestold was dus.  En dan heb ik er maar even op gedrukt zodat het niet meer bloedde en er een plakker over geplakt om geen kledij vuil te maken, ik had eerst nog een short aan bij het poetsen maar nadien veranderde dat in een lichte lange broek met van die losse flodderpijpen, gewoon om in de living verder te doen met alles weer op de juiste plek te zetten.

Nu staat het eten zo goed als klaar om gegeten te worden, ik ben net nog vlees gaan ontdooien en soep in de kommetjes scheppen doe ik zo dadelijk dus als jullie dadelijk ook aan tafel gaan om te eten : smakelijk !

Nog een fijne vrijdag wens ik iedereen toe en geniet van het weekend . . . en hou vooral die storm in het oog want die zou wel eens lelijk kunnen huishouden.  Ach ja, dan zullen de provinciedomeinen ook wel weer hun deuren sluiten, jammer maar helaas . . . !!!  Blijf toch maar voorzichtig als er storm wordt voorspeld !



 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!