woensdag . . .


We zijn weeral in de helft van de week aangekomen, het is woensdag en vandaag moet ik dus wel naar de kapper !!!  Gisteren dacht ik dat er een afspraak was maar dat bleek uiteindelijk vandaag te zijn, ja, een mens kan zich wel eens vergissen.

Maar vandaag ben ik dus echt weg, niet zo lang eigenlijk want ik laat mijn haar uitgroeien, wil niet meer zo gekleurd meer over straat, ik ga nu meer op in de grijze massa !  Al weet ik echt niet wat ik daarna met dat haar nog ga aanvangen, misschien wel eens een andere kleurtje maar in de lichte tinten dan, dat kan, veel verder zal het zeker niet gaan.  We zien wel wat het dus wordt, in ieder geval heel wat lichter dan dat het eerder was, grijs is in de mode maar daarvoor doe ik het niet.

Het zit eigenlijk zo dat ik in de laatste jaren heel wat haren verloren heb, ook verslijt je haar wel wat, het wordt dunner en door te kleuren geef je dat dan ook weer wat extra sterkte met zich mee.  Het is zaak om je haren goed te verzorgen en dat probeer ik dan ook wel, alleen zie ik in de douche heel wat haartjes liggen, en dat kan alleen van mezelf zijn, de echtgenoot is heel kort geschoren omdat hij er ook al zoveel niet meer staan, toch niet bovenop die kruin van hem.  Door een aantal problemen in de laatste jaren ben ik echt wel heel veel haar beginnen te verliezen, het is niet prettig als je lichaam reageert op dingen die in je familie aan de hand zijn . . . 

Maar jullie weten het misschien al ; mijn kerstboom staat al een paar weken hier opgetooid en wel, als ik er eens een beeld van schiet, dat dan ook nog goed gelukt is, dan zal ik dat hier wel eens zetten.  Ik gebruik steeds bijna dezelfde ornamenten maar toch is het telkens weer mooi om die boom te zien glazen en dan ook nog tegen de avond aan de lichtjes te zien branden.

Nog een heel fijne woensdag, maak er weer een mooie dag van, ook al valt het weer niet altijd mee zoals we dachten, we genieten toch wanneer we kunnen !


Reacties

  1. Mijn wuivende bos van vroeger heb ik ook al lang niet meer Chris en mocht ik niet regelmatig langs de kapper gaan dan ben ik vooraan helemaal grijs en achteraan gespikkeld... ook geen zicht dus voorlopig kleur ik het nog al zie ik een mooi grijs kopje ook graag .. maar die tussenperiode voor alles weer 1 tint is daar zie ik tegenop!
    Onze boom staat hier ook naast mij te fonkelen en de pakjes eronder groeien maar aan! IK dacht dit jaar geld te geven aan de kleinkinderen maar blijkt dat er toch een paar zijn die nog graag een pakje krijgen ..daarom! Nog een hartelijke avondgroet en hou je goed hé!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben goed op weg, nog één keer knippen en mijn gekleurd haar zal er zo goed als af zijn. Nu ben ik eerder een lapjeskat, zo van alles wat bij mekaar : boven de oren goed wit en verder nog redelijk grijs maar dat bestaat eigenlijk niet. Dus is het een gemengde kleur zoals die lapjeskat, die draagt ook verschillende kleuren van haar in de pels. En dan in het volgende jaar zal ik mijn idee misschien moeten herzien en toch weer kleuren maar dan in een grijze tint en dat is ook wel mooi, we zien wel hoe dat allemaal vlot. Hier zitten we te wachten op de politie, ze reden een week of wat verloren toen ze ergens ingebroken hadden en wat hadden gestolen, het was bij onze andere ingang aan het appartementsblok. Vandaag zijn wij weer aan de beurt geweest, vlak naast ons deur en hier was de ganse dag iemand thuis en de lichtjes van de kerstboom hebben bijna de hele dag gebrand, 'k heb niks gehoord of gezien want ik was zelf met mijn ruiten bezig op het andere terras. Zo zie je maar, 'k heb deze morgen nog gezegd dat je voorzichtig moet zijn en steeds alles goed afsluiten, bij onze buurvrouw hebben ze op twee plekken de ruit stuk geslagen, dubbel glas en niemand heeft wat gezien ! Ge moet maar lef hebben om dat te doen en dan moesten ze voordien nog op de ene of andere manier op de eerste verdieping geraken ! Die waren vast en zeker niet alleen ! En nu maar proberen van deze nacht de slaap te vinden met dit in je achterhoofd.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!