maandag . . .


Er is vandaag weer een nieuwe week begonnen, weer een maandag natuurlijk . . . !  'k Wens dan ook iedereen een heel fijne week toe en met iets minder warmte dan voorheen zullen we het ook wel gewoon geraken zeker ?!

Vandaag moet er weer gewerkt worden, ja ook hier bij ons.  Immers op zaterdag heb ik er een hele was door gedraaid en ik was pompaf, niet alleen daarvan want "dat doet immers de machine  en ook dat drogen !" volgens de woorden van mijn echtgenoot.  Maar ik doe er graag aan verder, strijken, ja dat is iets voor vandaag dan en er valt nog wel wat op te vouwen ook, dat was pas op zaterdagavond droog, ook toen alles nog snel opgeruimd en terwijl nog wat klaar gemaakt voor op zondag, het kan maar gedaan zijn, dacht ik bij mezelf!

Dat doet dat het op zondag vrij rustig was in de voormiddag, natuurlijk nog die saus wat afwerken op het konijn, want dat had ik dus in de late namiddag nog gestoofd ook en ja, een mens moet zich dan door twee of drie verdelen om alles gedaan te krijgen.  Ook nog zoveel mogelijk alles proper gemaakt in de keuken want een vuile keuken, daar moet ik niet van hebben, ze moet niet altijd daar staan te blinken maar wel deftig genoeg zijn als je met eten bezig bent.

Dus zondagmiddag was het hier konijn . . . en neen, niet met pruimen maar wel met mirabellen maar eigenlijk zijn dat ook wel kleine pruimpjes.  Alleen is het wel anders als je met vrij verse vruchten werkt maar als het resultaat maar lekker smaakt, dat is wat telt !  En kroketjes werden boven gehaald, ik weet het, op een warme dag eet je maar beter wat anders, maar het was dit of gaan uit eten en als er konijn in de diepvriezer zit dan kies ik voor dit gerecht !

Vandaag dus de strijk gedaan krijgen en verder weet ik het niet, voor ieder nog een fijne week en maak er vooral het beste van, dat gaan wij ook doen !





Reacties

  1. Ook hier was het weekend een wasweekend want er lagen een paar trommels te wachten. Intussen is alles gewassen en gestreken en weggestopt en dat geeft een goed gevoel hé Chris. Ik kan ook geen rommelige keuken zien of een besmeurde vloer en dan komt de zwabber ook boven en zegt mij slaapgenoot dan... jij moet graag kuisen want het is hier toch niet vuil!! Ja onze beschrijving van vuil ligt een beetje uit elkaar hahaha . Nu heb ik een rustige namiddag gepland , even zien of dat ook zo wordt !!!!Nog een hartelijke groet Chris!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik verwacht vandaag nog bezoek van onze jongste dochter, die heeft gezegd van eens binnen te komen en wat te praten. Maar ik moet nog wel enkele t-shirts strijken en daarna heb ik ermee gedaan, ik was zaterdag stik kapot met de was te doen en daarna nog de bedden opnieuw op te dekken. Ook nog konijn klaar gemaakt en wat opgeruimd nadien, ik wist wat ik gedaan had. Geen fut meer om nog een douche te nemen en dat heb ik dan maar op zondagvoormiddag gedaan, dat kon omdat het eten zo goed als klaar stond, behalve nog wat kroketjes bakken ! Zo, ge ziet dat ik ook niet zonder werk heb gezeten, wel op zondag en toen heb ik genoten van de rust en wat gepuzzeld in mijn boekjes en dergelijke dingen gedaan, moet kunnen ! Nog een fijne week en tot een volgende keer.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!