weekend . . .


Voor iedereen een heel fijne zaterdag
en geniet maar van jullie weekend !

Reacties

  1. Ook voor jullie daar een fijne zaterdag. De zon laat het even afweten maar ik heb me toch aan een was gewaagd en die hangt nu te drogen ( allé dat is de bedoeling) hopelijk komt de zon er nog wat door vandaag want we kregen al wat gedruppel. Hartelijke groeten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook hier was het vrij fris en heeft het ook al geregend. De echtgenoot is wandelen maar toch al meer dan twee uren onderweg . . . ofwel blijven hangen, ergens . . .?! Gisteren was een zware dag met vrij veel emoties, die begrafenis van zijn kozijn, ik was stik kapot toen we thuis kwamen en heb de voorbije nacht heel goed geslapen, gelukkig maar. Alleen kent Ivo zijn eigen nichten en kozijns niet meer en ik heb het ook moeilijk om ze uit mekaar te houden. Nu hebben we wel wat mailadressen en zo verder vast gekregen hier en daar maar bijlange na niet van iedereen. We zien wel mocht er toch ergens eens wat aan de hand zijn, misschien zien we mekaar nog vroeger terug dan gedacht maar dat geloof ik niet. Zijn nichten en kozijns zijn immers jaren jonger dan wij omdat mijn schoonvader in dat gezin de oudste was. Hij heeft daar dan ook voor zijn jongere zus en broers gezorgd als een moeder en daardoor kennen ze ons ook zo goed. Maar na verloop van tijd verwaterde dat alles wat en ge kent dat wel, een paar zie je nog weer maar de rest niet meer. En het zijn echt wel heel veel kinderen in die familie, 'k weet zelfs niet hoeveel, ik weet dat er meerdere gezinnen waren met minstens 7 kinderen dus ja, dat aantal loopt al heel snel op. In een paar daarvan zijn de jongste kinderen geboren als wij zijn getrouwd dus eigenlijk verschillen wij een generatie met mekaar (ik was toen bijna 22 en hij bijna 23 jaren oud!)
      Ik was eigenlijk blij dat we daar waren geweest, nu heb ik toch nog een aantal gesproken en heb gezien dat ze mij ook niet meer herkenden, al ben ik niet echt veranderd door de jaren heen, wel ouder geworden natuurlijk.
      De echtgenoot is ondertussen thuis en heeft veel pijn gehad onderweg, kan dat nu zijn door gisteren wat meer te zitten dan anders, misschien toch wel of anders ook door de nieuwe medicatie dat hij nu neemt ?! In de komende dagen toch eens naar de huisarts en daar even een opmerking over maken.
      Geniet nog van jullie weekend en ook hier hopen we op nog wat zon, zonder is het toch maar grauw, een mens is nu ook nooit tevreden hé !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!