maandag . . .


Inderdaad, het is reeds maandag en het begin van een nieuwe week !  Hopelijk een week dat het niet te warm wordt, een week waarin we nog redelijk goed kunnen slapen, een mooie week met zon maar geen hitte, al voorspellen ze wel een hittegolf !  Maar we maken er vooral het beste van, we houden ons rustig bezig met onze dagelijkse dingen die moeten gedaan worden.  Ook strijken zal daarbij houden maar als ik dat in de voormiddag doe met de terrasdeur vierkant open en alles op mekaar open zodat we toch nog wat beweging hebben in de lucht, dan zal dat wel nog meevallen !  Of dat hoop ik toch, of het ook zo zal zijn weten we op voorhand nooit.

Eerst en vooral aan iedereen een fijne week gewenst en als je met verlof bent : geniet er maar van, onze beurt komt ook nog wel en misschien sneller dan je denkt.  Ik ga dan gewoon mijn blog wat pauzeren omdat het te veel wordt soms om dan hier en ook daar nog bezig te zijn, te veel is te veel en dit kan ik dus stoppen, net zoals je de krant kan stopzetten als je een abonnement hebt !  Dat ik dit met mijn hoofde ook maar kon doen, mijn gedachten stilzetten wanneer ik het nodig vind, ach, je kan niet alles hebben . . .

Deze week wil ik wel eens wat rust nemen tussendoor, meer dan normaal dus, ook wat genieten en als het warm is, te warm om iets te doen, dan leggen we ons maar wat in de zetel en rusten daar uit, ook dat kan en ik voel mij daar nog meestal het beste bij.  Dan ben je in een gewone omgeving en kan even tot rust komen door wat te lezen of te puzzelen, dat is mijn manier van rust.  Ogen dicht doen en luisteren naar wat er rondom je heen te horen valt, dat kan veel zijn op bepaalde dagen maar nu is het echt wel rustig overal, zeker als er nog koers wordt gegeven op de tv, dan kijken de mensen zeker die thuis zijn.

Genoeg gekletst voor nu, eerst er even in vliegen en daarna de pees er wat af, dat zal zeker in de namiddag zijn maar ook dan kunnen we nog wat rust gebruiken . . .  Geniet van deze mooie dagen en hou je vooral rustig bezig . . .






Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!