vrijdag . . . we gaan weeral een heel zonnig en warm weekend tegemoet . . . !


Voor iedereen een heel fijne vrijdag, voor de meeste kinderen en studenten begint nu reeds de vakantieperiode, al hadden ze wel vroeger gedaan, de meeste toch.  En voor alle anderen weer een heel mooi en vooral warm weekend, het kan blijkbaar niet meer op.

Maar volgende week zou de hitte toch wat afnemen, we hopen op iets minder warm weer zodat iedereen weer normaal kan handelen en doen zoals altijd !  Vooral dat we ook weeral wat rustiger kunnen slapen zonder die temperaturen die de hoogte in gaan en een goede nachtrust bijna onmogelijk maken, voor een aantal toch wel, al was het hier nog steeds goed doenbaar bij ons in huis.

Gelukkig was het donderdag ook al wat minder warm, daarvan heb ik gebruik gemaakt om Ivo aan het werk te zetten en zelf ook hier alles weer terug wat op orde te krijgen.  Zo kunnen we ook weeral een rustig weekend tegemoet gaan, al mag het voor mij wel wat minder zijn ook.  Zo heb ik reeds de kamers, badkamer, hal en keuken gepoetst, heel groot zijn die niet, veel werk is er ook niet aan, alleen moet het wel gedaan worden.  

Ook werd er in de week gewerkt aan die glazen deur en ik heb die eens goed onder handen genomen zodat ze weer blinkt als een spiegel, maar dat is echt niet voor lang hoor.  Want al snel staan er handen op en wordt er dan weer met dit en dan ook nog dat tegen gekomen zodat je toch wel terug vegen te zien krijgt, alleen stoort me dat niet meer, ik veeg er eens over en ze is weer terug proper.  Eens ze  haar beurt gekregen heeft dan moet het voldoende zijn, zo ook de spiegels in de badkamer en in het toilet, daar staan steeds maar vegen op van vingers die er niet hoeven op te komen, er zijn immers vlakken bij die dienen om aangeraakt te worden.  Ach, ze doen maar en ik poets maar, anders is mijn gemoed toch niet gerust en een gerust gemoed is alles wat telt . . . is dat niet zo ?!

Dat ik gisteren goed gezweet heb in de namiddag behoeft geen betoog zeker, je zou het van minder, ondertussen was ik ook nog met een was bezig en dat opvouwen brengt ook warmte met zich mee, de droogkast deed dan ook nog haar best maar het meeste was toch vrij snel weer opgevouwen en weg gelegd, meer moet dat toch niet zijn !  Zo zijn we daarvan ook alweer gerust en kan ik op twee oren slapen . . . maar hoe doe je dat ?!  ja, stel je die vraag zelf maar eens en zoek er ook een antwoord op, ik weet het niet . . . is het daarom dat ik soms zo slecht slaap of niet kan inslapen als ik lig te dubben . . . ?!

In ieder geval : geniet van dit weekend, het is mooi weer, warm, heet misschien op bepaalde plaatsen, hier horen we misschien wel de muziek van Werchter ?!  Immers zover zitten we niet van de weide vandaan, met de fiets is het goed te doen maar daarvoor kom ik echt niet naar buiten.  Als we tot bij onze jongste dochter rijden, daar zal het wel heel goed te horen zijn, zij woont in Rotselaar en de wind staat meestal goed om te kunnen zeggen wie er speelt en ook wat er gespeeld wordt ! 

Geniet nog van het weekend, maak er vooral mooie dagen van !


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!