donderdag . . .



Voor iedereen een fijne donderdag vandaag !!!  En toch al wat minder warm dan in het begin van de week, ook dat valt mee !!!  En ook al wat beter geslapen ?!  Of is het daar nog iets te vroeg voor ?!

Je mag van het weer zeggen wat je wil maar dat warme weer is voor niks goed, alles wat je vers aankoopt is als de bliksem verouderd en het fruit is snel rot, toch als het gewoon in een schotel ligt in de keuken !  Dat doe je dus het best niet meer met deze warme dagen, bij ons is de koelkast echt een voorraadkast waar alles en nog wat in ligt wat we nodig denken te hebben in de komende dagen. 

Waar we op dinsdag lekker van gesmuld hebben was een meloen, die gesneden in stukken en daarbij wat hesp van het Zwarte Woud, lekker, ook met andere soorten gedroogde of licht gerookte hesp erbij kan heerlijk smaken en verfrist als niks anders.  Weet ge dat we dit in Tenerife vaak gingen eten op de middag, gewoon in de plaats van een sla of iets dergelijks ?!  En dan smaakte dat ook zo heerlijk fris en gezond is het ook nog.  

Nu zal het weer uitzoeken worden wat we gaan klaar maken, soep misschien wel ?!  Dat is iets wat ik met dat warme weer niet heb gemaakt, je kan dat ook dagelijks wel eten maar ik vind niet dat dit lekker smaakt als het zo warm is als in de voorbije dagen.

Wat gaan we deze dagen doen, misschien toch wel eens een wasje doen en dat drogen ook zodat we weer verse handdoeken hebben, ik heb er nog wel maar ik wil dat niet allemaal zo maar laten liggen.  Nu was dat allemaal achterwege gebleven door de warmte maar eens die temperaturen weer normaal geworden zijn hervat ook het gewone leven weer.  En weldra vakantie voor de kinderen, al hebben de meeste onder hen in deze bijna voorbije week niet echt veel meer gedaan.

'k Wens dan ook iedereen een heel fijne donderdag toe, en nu dat het ietwat minder is in temperatuur kunnen we weer aanvangen met alles proper te maken en te poetsen, want ook dat werd heel vakkundig achterwege gelaten in het vorige weekend.  

Geniet nog van jullie dag !!!




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!