woensdag . . .


Mooi weer of niet, we zijn tevreden met wat we hebben !  En dat is niet altijd zo, een mens wil immers steeds maar meer en beter en nieuwer en wat nog allemaal, als het even kan mag dat wel maar als je daar je portemonnee pijn mee doet dan is het wat anders, dan kan je beter op tijd en stond stoppen !

Zo was ik een tijdje geleden wat aan het bestellen, inktpatronen, ik bestel die meestal met 2 pakjes tegelijk en dat wil zeggen de verschillende kleuren die ik nodig heb maal twee dus.  Want meestal zit je zonder en je beseft het pas als je gaat printen en die printer helemaal niet meer wil printen of gewoon niet meer kan printen !

Op een moment dat ik bij de kapper was, hadden we het er daarover, van die inktpatronen te bestellen, waar we die bestelden en of het daar goedkoper was of niet.  Ik weet bij ondervinding dat je daar niet echt veel verschil in vind, ik neem ze daar waar ik ze meestal samen en in dubbel kan bestellen, meer heeft een mens toch niet nodig, tenzij je echt veel papier verslind door te printen.  Ook omdat mijn printer nog vrij nieuw is neem ik het liefst van al die van het merk zelf, is dat nodig vraag je dan, neen, dat is niet echt nodig maar ik doe dit zo lang die nog in garantie is om op zeker te spelen, je weet maar nooit wat je daarmee kan uitzetten.

En de kapper begon te vertellen : hij had ook inktpatronen besteld maar bij een bepaalde instelling en geen van hetzelfde merk als de printer is, hij ging dat eens proberen.  Maar na een dag of wat had hij ze thuis en pakte ze uit, bleken het verkeerde te zijn, hij had ze al willen zetten in de printer maar ze pasten dus er niet in, een verkeerde soort genomen, jammer maar helaas.  Hij nam de telefoon en belde de firma op om dat uit te leggen en ook om te vragen wat hij daarmee moest doen, hij vertelde erbij dat hij de originele wou bij bestellen en ze gaven hem als antwoord dat hij die verkeerde dan best kon opsturen.   Hij deed dat dus en wou naar zijn printer terug gaan en merkte toen op dat die verkeerde er nog lagen maar dat hij de lege inktpatronen had opgestuurd.  Ze zullen ginder eens goed gelachen hebben ermee vermoed ik dan maar erg is dat niet.  Ik denk zelfs dat ze die geopende patronen toch dadelijk weg gooien bij de andere lege patronen, gewoon omdat de verpakking open is, tenzij ze iemand kennen die deze net kan gebruiken, die zou daar zijn voordeel mee kunnen doen.

Nadat hij dus die juiste besteld had heeft hij die ook ontvangen maar we hebben er eens goed mee gelachen, het moet immers niet steeds serieuze praat zijn die daar verteld wordt.  Of hoe een kappersbeurt, waar ik toch minstens 2 uren voor bij de kapper zit, ook een ontspannend geheel is geworden, al denk ik soms dat het zonde is van de tijd die je daar mee verdoet, ach, we hebben toch tijd wat is dat nu !

'k Wens jullie allemaal een fijne woensdag toe en geniet vooral van deze dag !


Reacties

  1. Er zit wel degelijk verschil op hoor Chris. Wij hebben hier 1 keer ons laten gaan bij de Aldi maar nooit meer, zo zou je je printer kapot maken, ze deugden helemaal niet! Dus nu houden we ons aan een merkproduct al zijn die patronen op de duur duurder dan de printer zelf! Ik denk dat daar de winst van de producent van printers zit. En jaja een kapperssalon is the place to be als je eens wil goed lachen , er is altijd wel iets nieuws dat je hoort haha . Nog een rustige avond!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 'k Heb het ook aan de hand gehad met een vorige printer maar nooit meer heb ik me voorgenomen. Het was zo erg dat die printer helemaal niet meer verder wou, ik had zelfs stukken op een moment en weet echt niet hoe dat gekomen is, was dat de schuldige die vreemde inktpatronen of niet, ik durf het niet te zeggen maar heb me later een andere printer aangeschaft en me steeds aan de regels gehouden ! En bij de kapper worden er inderdaad steeds wel dingen verteld om eens te kunnen lachen maar dat maakt alles nog wat aangenamer, een mens brengt er soms toch ook wel wat tijd door, al moet ik zeggen dat het maar één keer per maand is dat ik daar voor een paar uren verblijf !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!