maandag . . . na de verkiezingen


Hoe zijn de verkiezingen verlopen, hebben de goede gewonnen en de slechte verloren of is het een mengeling van dat alles ?!  Niet veel van aantrekken, ze doen toch allemaal wat ze in de zin hebben en er valt niet veel tegen te doen !  Om bepaalde dingen te veranderen is er wel wat meer nodig dan onze politici maar ik waag me daar niet aan, daar ben ik niet voor in de wieg gelegd en een aantal onder hen ook niet dus een wijs besluit, hou er je handen vanaf en doe er zeker niet aan mee.  

Je mag natuurlijk wel gaan stemmen voor je eigen keuze, dat wel maar veel verder draagt het nog niet dus eigenlijk heeft een mens hier heel weinig in de pap te brokken !  Eens dat dit verandert . . . zijn wij er al lang niet meer, iedere politicus zorgt wel voor een groot deel voor zijn eigen belang, al zijn er ook wel andere die dit niet zo fel laten uitschijnen.  En ze ontvangen een serieuze dikke wedde zodanig dat ze daar feestelijk van kunnen leven, als ze nu eens begonnen van daar een klein deeltje van af te staan voor diegenen die niet meer zoveel ontvangen of die niet zoveel meer kunnen uitgeven, de minderbedeelden en daarbij reken ik ook de gepensioneerden.  

Tenminste een groot deel van de gepensioneerden, die moeten het doen met veel minder en ook die politici moeten eens leren met dit bedrag rond te komen, ze zullen zover niet meer springen met alles !  Hunne stok om te springen is dan heel wat korter en dan val je met je klikken en klakken in het water  als je de sloot over wil !!!

Dit wou ik toch ook even kwijt over de verkiezingen, al zijn ze vandaag voorbij maar mijn idee hierover dat blijft !

Nog een fijne dag verder en geniet maar van al die verkiezingsuitslagen allerhande, ik maak me er niet meer druk in want verbeteren doet het toch niet ! 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!