zaterdag . . .




Pfff. . . wat is dat allemaal met dat geregel en gedoe, ik zou er mijn hoofd bijna bij verliezen !

Vooreerst een fijne zaterdag en geniet van het weekend, dat gaan we ook doen en in alle rust, het is iedereen gegund !

Waar mijn hoofd stond in de voorbije week, ik weet het niet maar het draaide van de ene dag op de andere alles door mekaar.  Zo dacht ik op woensdag dat we maandag waren, hoe het kwam, geen idee eigenlijk, totdat ik wat later besefte, neen, we zijn woensdag, er moet nog dit en nog dat gedaan worden ook !  Jaja, zo zat ik in de voorbije dagen vast in een wirwar van gedachten allerhande.
Op donderdag was het op een moment al vrijdag voor mij en wou ik iedereen een fijn weekend gaan toewensen !  Ja, ze zullen me zien komen, nog wat afpikken van die week die voor sommigen al te kort is voor anderen dan weer te lang maar goed kun je niet voor iedereen doen !  Ach het was toen een mallemolen in mijn gedachten, ze gingen alle kanten op, ik wou en ik kon die molen wel stil zetten maar helemaal uit zetten, neen, dat kan ik nog niet, al zou ik dat soms wel willen.

Maar een geluk bij een ongeluk : ik slaagde er toch in om snel in slaap te vallen op woensdag, ik had immers gestreken en dat voelde ik wel in die rug van mij, 'k was dan ook moe toen ik me 's avonds in bed neer legde en vrij snel in slaap was . . . tot de vroege morgen.


Oei, er schiet me nu te binnen dat we deze nacht overschakelen van wintertijd naar zomertijd, waar hebben ze dat toen toch in hun gedachten gehaald.  Nog wat meer verwarring in dat hoofd van mij !  Nog wat meer mensen die er maar last van hebben, ook kinderen, vooral kleine kinderen blijkbaar maar ja, ook die geraken er wel door, net zoals wij.  

Misschien was mijn lichaam zich reeds aan het voorbereiden op die overschakeling naar zomertijd toen het de laatste weken vrij vroeg wakker werd zo rond 6u in de morgen, vrij vroeg.  Te vroeg voor mij eigenlijk, daarna kan je immers de slaap meestal niet meer hervatten en blijf je liggen soezen zoals ze dat zo mooi kunnen zeggen . . . alleen mis je dan slaap en dat wreekt zich tijdens de daguren !

Denk er dus aan om horloges en wekkers te herschikken naar het zomeruur, al zijn er tegenwoordig wel veel toestellen die dat automatisch doen en worden aangedreven door een centrale zender waarop ze reageren.

Nog een fijne zaterdag en een begin van het weekend !




Reacties

  1. Voor mij moet dat al lang niet meer al dat verzetten maar blijkbaar moeten we het nog 2 j volhouden! Een fijn weekend Chris en wij beginnen aan onze laatste week .. maar we klagen niet , het was goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 'k Ben blij dat je ondanks alles toch genoten hebt, hier hadden we mooi weer vandaag, heb wat in de zon gezeten op ons balkon en toen ik ging kijken naar de thermometer gaf die daar 28° aan, de zon had er dan al wel op geschenen dus koud was het echt niet. 'k Heb hier gezeten met een topje aan en had het meer dan warm genoeg, anders had ik snel wat bij aan getrokken, dat kan ik je verzekeren. 'k Hou wel van het zonnetje maar kou lijden doe ik er niet voor ! Dat zou al te gek zijn ! Nog een fijne avond en blijf vooral genieten !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!