donderdag . . .



Een fijne donderdag voor iedereen, het weer ziet er niet zo denderend uit maar het kan dan alleen maar beteren denk ik zo !


Gisteren was eerder een licht bewogen dag, gewoon omdat er in onze buurt een vrouw is overleden die in aanraking was gekomen met een lijnbus.  Met verstomming had iedereen er wel wat over te zeggen maar . . . ook dan  zijn er steeds mensen die over anderen een oordeel vellen . . . en daar wil ik me ver vandaan houden, als dat al mogelijk is.  
De dame in kwestie, reeds op leeftijd, 79 jaren oud dacht ik dat er was gezegd, kreeg blijkbaar een soort van aanval, het hart misschien, strompelde daardoor en kwam in aanraking met een bus die schoolkinderen vervoerde naar het zwemdok waar ze naartoe gingen of vanaf kwamen, dat weet ik echt niet zeker.  Een vrij ongelukkig toeval allemaal, die kinderen, de overleden dame die nog werd gereanimeerd maar waar geen hulp meer kon baten, zo kon ik lezen tussen de opmerkingen door . . .

Zelf hadden we ons ingespannen om de dag was rustig te kunnen doorbrengen maar ik wou in de voormiddag toch zoveel mogelijk gedaan krijgen, in de namiddag verwachte ik een pakketje dat ik eerder al had besteld, het was er iets na één uur, dus we hadden de ganse namiddag nog vrij.  Dat had ik zowat ingecalculeerd omdat ik de strijk nog gedaan wou hebben.  Ook dat verliep vrij vlot, ik deed het wel in twee delen, daarna nog wat opruimen en weg leggen en alles was weeral gedaan voor even toch.

Ondertussen was het al rond 16u geworden, 'k heb nog een laatste gedeelte van de koers gezien en toen ben ik in de zetel beland, mijn rug speelde op en vroeg om wat rust.  Dat heb ik hem dan ook gegeven en ben daarna aan de computer gaan zitten om nog wat op te zoeken en hier en daar een bezoekje te brengen, moet kunnen allemaal.  

Wat er vandaag op ons programma staat : eerst en vooral zorgen dat we op de middag wat te eten hebben, daarna zien we wel hoe het vlot.  En als dat allemaal mee wil dan ga ik ook nog de kamers poetsen, samen met de hal, toilet, badkamer en keuken.  Dan zal ik wel meer dan genoeg gedaan hebben om wat te mogen uitblazen zeker ?!  De rest laat ik voor morgen, dan heb ik ook nog wat te doen, ze geven warmer weer en we zien wel of er dan nog een wandeling in zit.

Niet te veel op voorhand plannen, dat is mijn motto nu want heel regelmatig komt er wel wat tussen hier en daar zodat je alles bijna samen moet gaan doen en dat lukt ook niet altijd even goed.  En je weet het : haast en spoed is zelden goed, daar hou ik me aan.

Nog een fijne donderdag iedereen en maak je maar op voor nog een paar mooie dagen !


Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!