zondag, de voorbije week eens overlopen . . .



We wensen iedereen een fijne zondag toe, geniet er maar van.  

Maar toch wou ik eerst eens overlopen wat er in de voorbije week zoal werd gedaan.  Eigenlijk zijn we begonnen met vrij veel te wandelen, goed ook voor iedereen, het is altijd aan te raden, je komt buiten, geniet van het mooie weer en je bent ook in beweging, vergeet dat vooral niet !

Er vielen tussendoor ook nog andere dingen te doen en uiteindelijk is alles toch gedaan geraakt wat we gepland hadden en dat is wat telt !  Zo trokken we er op donderdag ook op uit, in de hoop dat het volk dan minder aanwezig zou zijn omdat het in de niet zo verre buurt ook wekelijkse markt is en dat daar vrij veel volk uit het omliggende naartoe gaat.  We hadden echter zonder dat mooie weer gerekend; ze waren er vrij vroeg, een bijna volle parking was ons beeld toen we eraan kwamen.  Plaats was nog wel te vinden maar alleen zowat in de uithoeken, de mensen parkeren hun wagen graag in de nabijheid van de winkels waar ze naartoe moeten.  En ook vele mensen waren tegen de middag alweer weg, toen was het even rustiger, wij bleven er op de middag wat eten, mooi meegenomen dat dit kan, een moment van rust inplannen  is goed op onze leeftijd.  Vooral ook genoeg drinken met dat mooie weer want een mens zweet veel sneller . . . en is dan 's avonds ook meer moe dan op andere dagen . . . normaal als je zoveel afstand moet afleggen overal in die verschillende zaken waar we wat te zoeken of te kopen hadden !!!

Er was nog iets in de voorbije week : 'k had namelijk ontdekt er er onverlaten een aantal zakken hadden achtergelaten in de omgeving van een parkeerplaats, een plaats waar wild geparkeerd wordt maar ook dan doe je dat niet.  Daar kan ik echt niet tegen dat ze de natuur zo misbruiken om een illegaal stort te maken !  En al snel meldde ik het aan de politie die het doorgaf aan de bevoegde instanties.

'k Had gezien dat ze er op maandag zakken hadden staan, blauwe, een dag later, op dinsdag, stonden er zwarte zakken bij.  Het kan ook best zijn dat ze in de weg stonden  stonden van de wagens die daar meestal een plaatsje gaan zoeken maar in ieder geval, op dinsdag leek het of van ons zicht uit, die hoop groter was geworden.  Heb dat dan ook gemeld met een foto erbij !

Op vrijdag hebben ze in de voormiddag alles wat komen opruimen, ook zag ik de mensen gaan tussen de struiken tussendoor, ook daar lagen nog wat zakken blijkbaar.  De onverlaten die zulke dingen doen moeten streng worden gestraft, dit doe je niet zo maar, daar mag wel iets tegenover staan !

Kijk hier maar hoe het er daar bij lag . . .


Geniet nog van een mooie zondag en doe vooral niet na wat ze hierboven hebben gedaan, de natuur zal jullie dankbaar zijn !!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!