woensdag . . .



Vandaag wordt het een dag van wandelen, we trekken vermoedelijk naar Het Vinne in Zoutleeuw.  Daar lopen we heerlijk in het zonnetje als ze wil schijnen en daar gaan we ons op voorbereiden, het is nu nog voormiddag.  Na de middag gaan we dus op pad, snel wat spullen bij mekaar zoeken, veel zoeken vraagt dat niet, alles staat meestal in de garage bij mekaar maar ja, je moet het dan ook niet vergeten mee te nemen !

Zoals altijd zullen we weer wel wat beelden daarvan meebrengen naar huis maar of ze ook mooi gaan zijn, dat weten we nu nog niet, we hopen dat en hopen op mooi weer, meer moet dat echt niet zijn.  

Eigenlijk zijn we in de voorbije dagen echt wel gezegend geweest met mooi weer, we hebben er dan ook weeral van genoten.  Al was dat niet iedere dag, gisteren heb ik wel een namiddag gestreken, had de verwarming laag gezet, de terrasdeur op een kier staan toen de zon mooi naar binnen scheen . . . en dan achter de strijkplank . . . meer moest dat niet zijn, warmte alom.

Daarna voel je wel wat je hebt gedaan, had ook nog een deel van de was op te vouwen maar nu, nu is dat toch weeral uit de voeten.

Immers in de volgende dagen krijgen we wat minder goed weer en ook daar gaan we dan van profiteren om ook hier weer alles eens op orde te krijgen . . . en zo blijft een mens maar bezig . . . maar zo heb ik het graag !

Vandaag nog een mail verstuurd die wat meer aandacht vroeg dan gewoon een paar regels en daarmee is dit ook weer uit de voeten.  

Dus vandaag zitten we op een plek waar de zon schijnt, tenminste dat hopen we, tussen de krijsende meeuwen die gaan broeden en wie weet, wat zien we er nog allemaal ?!

In ieder geval een fijne woensdag toegewenst, geniet er ook maar van want nu zou er wel eens wat ander weer op ons af kunnen komen, heel wat frisser ook.


Reacties

  1. ook voor jullie een fijne avond en hopelijk tweede helft van den week Chris! Heerlijk is dat mooi weer nietwaar maar of het zo ok is dat is maar de vraag. 20 gr en meer eind februari.... niet gewoon ...hopelijk boeten we daar niet voor in de zomer!! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het weer is de laatste dagen echt wel heerlijk om ervan te genieten. Op woensdag hebben we dat dan ook gedaan met een uitstapje naar Zoutleeuw, Het Vinne, om er te gaan wandelen. De zon scheen zo heerlijk op je snoet dat je niet snel weer naar binnen wou gaan ! We hadden op de middag alleen een boterham gegeten en zijn daarna vertrokken. Gewoon omdat het te mooi was om eerst uitgebreid te eten, nog even te rusten daarna pas te vertrekken. Nu hebben we er echt wel ten volle van genoten, daarna een pannenkoek gegeten om onze honger te verdrijven, zo in de natuur zijn heeft dit vaak als resultaat, dat je honger krijgt. Nog wat drinken en daarna terug naar huis. Thuis aangekomen hebben we tegen de avond aan alleen nog een dikke kom soep gegeten en daarna rustig de zetel in om nog wat naar tv te kijken. Al verliep die avond niet zo sereen als ik gedacht had; onze oudste dochter belde dat de grootmoeder van Bart was getroffen door een zware hartaanval, ze leed, kreeg morfine toegediend en zou zo zacht zijn ingeslapen, rond 23.30 u. Dat de stemming op deze avond niet zo sereen meer verliep als gedacht, kan je wel indenken, we kennen die mensen dan ook zo goed en dan verneem je weer dit. Het mag nooit eens goed gaan . . . als je dat denkt dan voel jij je al snel schuldig . . . maar dat hoort bij het leven . . . zeggen ze dan !
      Geniet nog maar verder terwijl je kan, het is iedereen gegund !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!