vrijdag vandaag . . .


Aan iedereen een fijne vrijdag toegewenst maar eigenlijk wou ik het hebben over donderdag, Valentijnsdag zoals je wel zal geweten hebben !

Dat was echt mijn dagje niet !  Toen stond ik op, maakte mijn toilet, trok mijn kleren aan en ging naar beneden om de krant uit de bus te halen.  Tot daar ging alles vrij goed, ik dacht er ineens aan dat ik die sasdeur had laten dicht vallen, die laat ik altijd open staan omdat ik snel weer naar binnen zou kunnen zonder een sleutel te gebruiken, pech gehad dus.  En ik had helemaal geen sleutels bij mij, zelfs die van de brievenbus niet !  'k Moest met mezelf lachen en dacht : maar snel aanbellen, mijn ventje zal dan wel open doen.  Ja, hij deed dat dan ook en ik terug naar binnen, toen vertelde ik hem dat ik mezelf had buitengesloten !  Hij moest er eens mee lachen maar at rustig verder zijn ontbijt.  

Ik ging dan als naar gewoonte naar beneden, met de sleutels deze keer en bracht ook de krant mee naar boven.  Tot daar ging alles vrij vlot en normaal.  'k Deed de terrasdeur open en zette ze gewoon vierkant open, kwestie van de woning eens te verluchten, en ook dat verliep zonder al te veel problemen.  

Tot ik naar beneden moest in de garage, om een poetsmiddel te halen, daar aangekomen stond ik daar met mijn mond vol tanden : wat moest ik nu weeral hebben, ah, gevonden, dat was het, in een nieuwe verpakking.  'k Deed bijna de automatische garagepoort op mijn hoofd terecht komen, nochtans had ik gewoon de afstandsbediening in mijn handen, maar ja, als het eens chaotisch verloopt dan volgt er misschien nog wel wat anders ook . . . 

'k Begon in het toilet en iets later ook in de badkamer maar trok voordien mijn plastieken handschoenen aan, van die fijne, ge kent dat wel.  Die eerste lukte vrij goed maar de tweede . . . trok ik stuk in wel honderd stukjes.  Nochtans zo hard had ik niet getrokken maar stuk is stuk en dus een ander nemen, geen probleem.  Tot daar die handschoenen.  Maar het was nog niet gedaan, ik vergiste me ook in de plaats waar ik was en zo van die dingen allemaal, wat had ik toch, het was gisteren de dertiende zag ik opeens, zat dat nog in mijn hoofd of wat was het, geen idee maar ik was duidelijk van slag.

'k Begon me af te vragen wat er me scheelde en van waar dat kwam maar dat lukte niet zo vrij goed.  Dan heb ik me maar hier aan de computer gezet en er een logje van gemaakt, dat lukte dus wel, alhoewel ik ook veel verschillende afbeeldingen had verzameld.  Was het dan omdat het Valentijn was op donderdag, geen idee, misschien wel.

Maar volgens mij is het gewoon het consult van vrijdag, vandaag dus, dat in mijn hoofd speelt, dan pas weten we of mijn ventje terug gezond mag verklaard worden.  In ieder geval hopen we steeds op het beste en wat het resultaat was, wel dat zullen jullie later ook wel vernemen.  Hier nog snel een laat Valentijnsbloempje . . .



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!