maandag en een nieuwe week . . .


Zo erg is het nu ook weeral niet dat de maandag er weeral is aangeland en dat er een nieuwe week begint !!!  Tenminste, ik maak er geen bezwaar tegen, de maandag is voor mij meestal een dag dat het ietwat gemakkelijker werken is, gewoon omdat je toch goed bent uitgerust na de zondag, tenzij dat een zware dag was.  

Dat werkende mensen er misschien wel eens tegen op zien kan ik goed begrijpen maar ja, wij horen daar niet meer bij, we zijn gepensioneerden die toch veel vrije tijd hebben !  Of dat wordt toch gezegd, alleen zal je dat aan onze agenda deze week niet zien, er staan al zoveel afspraken in dat onze week zo goed als volzet is !  Alleen moet ik er voor de volledigheid toch bij vertellen dat er hier en daar nog wel wat speling is om iets anders te doen ook !

Met het mooie weer van de vorige dagen in ons gedacht, kunnen we besluiten dat we het nog niet zo slecht hebben !  Uiteindelijk beslissen we nog voor een groot gedeelte over onze vrije tijd en komt er al eens een week zoals deze, wel dat nemen we erbij en de week erna kunnen we er terug van uitrusten, tenminste dat hopen we van ganser harte.

Geniet nog van jullie week, dat is alles wat ik er kan aan toevoegen, maak er vooral het beste van en blijf gezond, dat is een zegen voor iedereen . . . !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!