donderdag . . .



Wordt het een poetsdag of niet ?!  Wordt het mooi weer of niet ?!  Allemaal vragen die we ons stellen maar die we pas op de dag zelf kunnen beantwoorden.

In ieder geval maak ik er gebruik van om alles wat op te ruimen, daar gaan we mee beginnen.  Als er daarna nog tijd over is om wat te poetsen, dan doen we dat ook maar.  Tenminste, we beginnen ermee !  En hoe ver we geraken weten we dan wat later ook weer, er komt immers nog een dag en dan doen we die dag maar verder, we zien wel.  Allemaal dingen die een mens vooraf niet kan voorzien, wel voorzien maar niet juist kan voorspellen.

Wat een uitleg om te zeggen dat we het niet weten !  Ja, ook zo kan je het uitleggen natuurlijk.  Ach, we hebben toch genoten van die mooie dagen, laten we daar nu toch nog een weekend of zo van nagenieten, het heeft iedereen deugd gedaan.  Want 20° halen of meer, wie had dat gedacht in februari ?!  Vroeger was het toen echt wel koud en het kan nu ook nog vrij koud worden maar niet meer zo fel vriezen als het vroeger in de winter was.

Vroeger, toen we ons dik moesten kleden wilden we erdoor gaan, vroeger was vroeger, dat is nu niet, zeggen onze kinderen dan !  En ja, gelijk hebben ze, we leven in het nu . . . maar we kijken wel graag eens terug naar hoe het vroeger was.

Vandaag zijn we donderdag en daar gaan we dan ook het beste van maken, eender wat we doen of waar we zin in hebben, een dag als een andere !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!