donderdag en vervolg van de beelden van de wandeling . . .

Hier volgt dan het tweede gedeelte van de beelden van mijn wandeling.  Ja, ik was alleen op pad, de wederhelft vond het weer niet mooi genoeg om mee te gaan, neen, hij had nog wat papierwerk na te kijken en ook daar eens een grote kuis in te doen.


Een kraai in een boom die me vriendelijk aan keek, ze bleef daar mooi zitten tussen het weinige groen dat er momenteel te zien is, tenzij de klimop die rondom de stam naar omhoog groeit, daardoor wordt deze boom vroeg of laat gewurgd . . . jammer maar helaas.


Ssssst, hier slaapt men . . . zo lijkt het wel . . . 


Ook in dit deel van de vijver, aan het verkeerspark, was het vrij rustig, een aantal eenden zat wel aan de overkant te genieten van de zon.


Deze treurwilg op het eilandje staat er in de zon echt wel mooi bij, die hoeft voor mijn part niet in het groen te staan om op te vallen, het is steeds een mooie boom geweest, die een aantal jaren flink ingekort werd aan zijn takken.


Deze boompjes in de vorm van een parasol, staan er mooi bij tegen de blauwe lucht, ze staan aan het zwemdok dat nog in wintertenue staat.


Hier komen we terug in de omgeving van het kunsteilandje, ook hier lijkt alles vriendelijker onder een straaltje zon.


Je ziet dat ook hier de zijkanten van de vijver werden proper gemaakt, gemaaid en het maaisel weg gevoerd, er is echt wel moeite gedaan om het wat aangenamer te maken, al is het niet overal even mooi als aan dit water . . .


Hier zie je wat ik bedoel met de hut die naar voren leunt, zo lijkt het toch als je naar de stand van het water ziet, dat is immers steeds "waterpas".


Ondertussen is de lucht bijna wolkenloos blauw geworden, was voorheen ook blauw maar met wolken dus.


Nog maar eens een shot van de kijkhut, is van hieruit nogal laag en vrij klein . . . ik ben het anders gewoon, al zijn ze daar niet meer zo proper ook niet.  Vrij oud ook maar ja, ze blijven daar heel de tijd ook met hun poten in het water staan hé !


Om eens gek te doen, ook eens in een ander formaat, mooi toch met dat licht rimpelend water en een bijna volledig blauwe lucht.


En dit is vermoedelijk zo wel een zoekplaatje, al is dit het begin van een vlucht . . . !!!


Hier heb je de luchtacrobaten boven het water, ze vliegen van rechts naar links, kijk maar eens goed !


Hier eindigt dan mijn wandeling en ook de vlucht van de acrobaten, het geeft wel een klap als ze op het water landen.

Jullie weten het toch wel hoe je de beelden kan in een groter formaat bekijken : klikken op het eerste beeld, er wordt dan een rij beneden op de pagina gevormd die je kan aanklikken en dan zie je ze ietwat uitvergroot.

Reacties

  1. Prachtige foto's Chris ons landeke is toch ook de moeite te om te ontdekken! Langs deze weg een hartelijke Valentijnsgroet en ik duim voor morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt, zit er ook wel mee in mijne kop, of ik deze avond goed zal slapen moet ik nog afwachten maar we duimen in ieder geval. Met de bus rijden is hier deze dagen geen optie, nu is het vandaag weeral staking van de bussen, moet dat nu echt vragen we ons dan af. Stel dat je ergens dringend moet zijn en verder geen vervoer hebt dan de bussen !? Want zo zijn er hier ook wel, ze kunnen dan met de fiets, maar naar Gasthuisberg, een stad op zich waar in je verloren loopt, neen, dat is niet te doen. Ik denk dat we maar met de wagen gaan rijden, ook al is het niet zover van ons af eigenlijk als je het in vogelvlucht bekijkt. Duimen maar !!!

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!