onderzoeken . . .



Misschien hebben jullie het tussen de lijnen door wel ergens gelezen : mijn echtgenoot moet onder het mes om enkele bolletjes in de hals te laten wegnemen.  Of beter gezegd, ze zitten in de omgeving van het strottenhoofd, aan de stembanden.  Dat verklaart nu ook de heesheid die de echtgenoot trof op het einde van september . . . en nu dus nog niet gans weg is maar wel iets beter als hij niet te veel na mekaar praat !

Over die onderzoeken om die weg te halen, kregen we gisteren in Gasthuisberg (Leuven) de bevestiging dat heel waarschijnlijk alles daarvan kan worden weg genomen zodat de druk overal zal weg zijn . . . en er vermoedelijk geen kwaad meer zal mee gemoeid zijn.  Het is steeds nog wel met twee woorden spreken als je verstaat wat ik bedoel.

Ook waren ondertussen alle onderzoeken, die nodig zijn voor een ingreep, reeds uitgevoerd en kregen we de bevestiging dat alles in orde is om die te laten doorgaan, wat zal gebeuren op 4/2/2019.

Verder hopen we dat de stem zich volledig zal herstellen, wat best mogelijk is volgens de prof.  Alleen moeten we daar nog een paar weken op wachten nadat de ingreep is uitgevoerd.

Hiermee sluit ik dit logje nu af, we gaan genieten van wat rust want dat hebben we nu wel verdiend !


Reacties

  1. Goed nieuws wat de onderzoeken betreft en even doorbijten wat de ingreep betreft Chris en dan maar hopen dat die stem ok komt en anders zal je moeten leren leven met een sexy stem naast jou hahaha! Ik kom je ook een goeie dag wensen al zit die er weer bijna op maar het is echt gemeend hoor! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Nancy, hier schijnt het zonnetje zo mooi dat het uitnodigt om naar buiten te gaan. Gisteren had ik een bestelling doorgegeven en een uur geleden is ze reeds aangekomen, tegenwoordig gaat dat toch snel. Ja, die stem dat is afwachten maar vermoedelijk zal er geen verschil merkbaar zijn achteraf, het ligt hem alleen in het herstellen van de slijmvliezen die de stembanden bedekken, als daar wat aan schort dan kan hij een hese stem behouden maar nu is dat ook al zo goed als weg, tenminste bij een normaal stemgebruik.
      Nu gaan we soep eten het is bijna 12u en daarna zien we wel wat we nog zullen doen, vermoedelijk toch eens naar de markt om wat vis te halen, vandaag gaat het laatste stuk zalm eraan, daarom gaan bijtanken bij de visboer.
      Nog een fijne dag verder en genieten maar ! 'k Zie van hieruit al een dame die de ruiten aan het poetsen is, dat is nog zo lang geleden niet gedaan bij ons, daar begin ik gewoon niet aan, er zijn nu andere dingen die voorgaan !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!