maandag . . .


Vrolijk als deze eekhoorn spring ik de nieuwe week tegemoet, was dat maar waar !  Laat dat springen maar zitten, het zal eerder zijn dat ik rustig start aan mijn ontbijt, dat is al een mooi begin van de dag, daarna zien we wel.

Eten maken, wat opruimen, hier en daar wat afstoffen, ja, dat moet ook tussendoor gedaan worden.  Wat er verder nog zoal op ons programma staat, ik weet het niet echt, niet iets speciaals of wat uit de band springt, het leven kabbelt rustig door als een rustig beekje in een veld. Niet zoals een bergriviertje dat klatert en snel naar beneden wil, neen, het is heel wat minder.  Al hou ik wel van die bergriviertjes, heerlijk toch om daar te wandelen en tegelijk dat water horen en zien bewegen, heerlijk fris ook . . . al is dat frisse niet echt mij dada !

Het zijn maar dagdromen die ik hier neerzet, dat mag ook wel eens, 'k wil naar buiten, dat is het wat ik wil zeggen maar ja, veel fraais zullen we de eerste dagen van de week blijkbaar niet zien.  Maar toch wil ik ook wel eens een fikse wandeling maken in de natuur in onze buurt, wie weet doet het me wel goed, ik ben er zeker van, of het er ook van komt . . . dat vernemen jullie achteraf wel, je weet het : dan zijn er beelden te zien . . . !

Geniet nog van deze nieuwe week en van de maandag !!!

Reacties

  1. pas op met dat springen Chris we zijn geen 3x7 meer hoor! En dat weer zal wel weer beter worden hoop ik zodat je de benen op een andere manier kan strekken haha! Houd je daar goed en geniet van de rust de boog moet niet altijd gespannen staan hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vandaag was ik dan weer met andere dingen bezig o.a. was opvouwen en strijken. Dan nog wat ontkalken in huis en zorgen dat alles weer terug proper werd afgewassen . . . en daarna terug in gebruik. Het lijkt wel of je soms echt niet gedaan krijgt ! maar beter dit dan met je duimen te draaien !

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!