euh, sorry voor mijn afwezigheid !!!

De vorige dagen waren mooi en warm, aangenaam als je van de zon houdt, en daar ben ik een liefhebber van maar in volle zomer was het voor mij wat te warm.  Nu in deze nazomer heb ik genoten met volle teugen, alle momenten dat het mogelijk was.
Op maandag zat ik op ons balkon te genieten en te zweten, ja, toen heb ik echt veel zweet gelaten maar ook goed gedronken en dat compenseert natuurlijk.  Dinsdag hebben we een wandeling gemaakt in Het Vinne in Zoutleeuw en daar was het gewoon heerlijk, die wind die er stond was er niks te veel, anders hadden we het te warm gehad, nu was het prima voor ons beiden.  Op woensdag was het inkopen doen in de voormiddag en op de middag ergens iets gaan eten, daarna terug naar huis.  Daarna heb ik me terug voor een paar uurtjes op ons balkon gezet en ik kikkerde helemaal terug op na die boodschappen doen, al stond er wel veel wind maar daar had ik echt geen last van.

'k Had eerder de foto's van dinsdag al eens bekeken en nu kan ik ze dus plaatsen, eerder echt geen tijd gehad wegens allerlei bezigheden en nu zet ik ze dus hier.



Foto genomen op het pad bovenaan, hier staan we op het bruggetje over de beek die daar stroomt, van op deze plek heb je een mooi overzicht.


Op de lager gelegen weg staat het riet zo hoog dat je er niet kunt over zien.  Hier nam ik een foto met de camera in beide handen boven mijn hoofd, en dit is dan wat je ziet.


Aan het eerst knuppelpad waren er werken aan de gang dus dat was helemaal afgesloten.


In het eerste stuk lag alles droog, je kan het heel goed zien dat er geen water meer te bespeuren valt.


Dit leek op het eerste zicht al droog en verdord maar vergis je niet, hier niet gaan op stappen want dan zou je er wel een stuk kunnen doorzakken !



Deze boom staat nog altijd pal recht, zelfs met een nestkastje eraan.


Met een staalblauwe lucht, met een vliegtuig erin, ziet alles er nochtans normaal uit.



Hier ligt het riet plat nadat de wind er deftig in te keer is gegaan, ook die planten buigen.



Dit hier is een zoekplaatje, doe maar eens de proef op de som door het wat te vergroten.  Je weet toch wel dat je door op het eerste prentje bovenaan te klikken, of op dit, je een band onderaan krijgt waarop alle beelden te zien zijn en je ze één voor één in een groter formaat kan bekijken.





Lisdodden op een plaats waar vroeger nog hout stond en dat proper gemaakt werd, dit krijg je dan uiteindelijk, wel een mooi zicht tussen het andere riet.


De volgende beelden en dat hier boven ook, werden genomen van op de toren die staat aan de vijver, zo kan je mooiere beelden schieten.


Zelfs een zwaan was er te zien, misschien wel meer ook maar dat was moeilijk omdat het zover was.


Ganzen, een hele troep zat er, niet heel veel maar wel voldoende, allemaal met de kop naar de wind.


En hiermee sluiten we deze wandeling af, nadien reden we gewoon terug naar huis toe, toen gaf onze wagen de temperatuur van 31° aan, of het ook echt zo warm was weet ik echt niet maar we hebben genoten.  Was de wind er niet geweest zou het echt wel te heet geweest zijn omdat je daar niet steeds onder de bomen kan lopen natuurlijk.  Op die knuppelpaden loop je natuurlijk in de volle zon.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!