even een pauzedag . . .

Vandaag zijn we donderdag en dan ga ik reeds vroeg naar de kapper, is al een maand of twee geleden zo afgesproken.  Wanneer ik terug thuis ben, geen idee, we zien dat wel wanneer alles gedaan is.  Nu wil ik immers een "groot onderhoud" laten doen en dat is bij mij steeds knippen, kleuren en daarna in model leggen en daarmee is de kous af.  Alleen wil ik wel dat er eens een deftige olieachtige substantie op mijn haren wordt gezet zodanig dat ze terug veel soepeler worden en niet meer zo droog en stug.  Na een vakantie wil ik die ook terug in orde laten brengen en daar is het nu dus de tijd voor.


Verder was ik de voorbije dagen al danig in de weer, nog de laatste stukken strijken, daarna alles opbergen en weghangen en dan was de kous af denkt ge.  Neen, dat was het echt niet, ik wou ook nog de ramen lappen, allebei de balkons mooi proper maken en ook zorgen dat binnen het er terug mooi uit zag, denk hier maar "proper" !!!  Dat het nodig was zag ik toen het water, dat ik had gebruikt om de ramen proper te maken, zo zwart zag als het maar kan zijn !  Het was echt wel hoognodig maar daar was ik eerder ook reeds van overtuigd.
  
En vlak nadat ik gedaan had met de laatste stukken te poetsen buiten op dat grote balkon, toen viel er plots regen uit de lucht, ik had eerder wel gezien dat er iets zat aan te komen maar had niet gedacht dat het zo'n dikke druppels zouden zijn.  Mijn pas gepoetste ramen en deuren kregen alweer de zegen van hierboven en die betekenen voor mij dat het goed was . . . ook ik heb me daar bij neer te leggen en dat heb ik dan ook met graagte gedaan.  'k Ben naar binnen gegaan en heb me hier dus neergezet aan de computer, kwestie van wat uit te rusten.

Na deze mooi afgewerkte zaken allemaal . . . kreeg ik zin in wat lekkers, wat weet ik nu nog niet . . . maar toen was er dus . . . zon . . .  thee . . . en een weldoende rustpauze in de relax !!!



Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!