Een fijne woensdag allemaal !


Om te beginnen : voor iedereen een fijne woensdag !  Geniet ervan en ook ik zal dit dus doen maar of het vandaag nog werkendag gaat zijn, dat weet ik zo niet.

De vorige dagen waren druk, we zijn immers van zondag pas terug thuis van een weldoende vakantie.  Al was het begin van die vakantie niet zo denderend te noemen.  Wij voelden ons wel degelijk goed maar het was toen ze heet, we haalden zelfs 39° op bepaalde dagen en dat is zelfs voor mij wat van het goede te veel.
Mijn benen waren die dagen zo gezwollen en ook dikke voeten zodanig dat ik 's avonds niet echt goed de slaap kon vinden en meermaals wakker werd tijdens de nacht.  Ge kent dat, je staat op en gaat eens naar het toilet, drinkt iets en dan probeer je weer de slaap te vatten, alleen was het overal zo warm zelfs binnen in de slaapkamer.  En als ik niet kan slapen is de dag erna ook niet zo goed voor mij, ik heb mijn slapen echt wel nodig om me fijn te voelen.
Op een dag kreeg ik een klik hierboven en viel het daarna wat beter mee, ik was erdoor geraakt, was ik te zenuwachtig om rustig te slapen of wat was het geen idee, de warmte speelde mee en ik voelde me rot . . . tot op die dag.  Ik voelde daarna een rust over mij komen en toen sliep ik echt wel goed, zelfs langer dan anders, mijn ventje trok op een moment de gordijnen open toen ik nog echt in dromenland lag.  Maar geen nood, de zon scheen en ik sprong het bed uit, een douche nemen en toen voelde ik me weer kiplekker.

Zo verliep ook de rest van deze vakantie, jullie hebben nu toch al een voorsmaakje van wat er nog kan volgen maar daar moeten jullie toch nog even op wachten.  Vandaag nog een afspraak die reeds een aantal maanden geleden werd gemaakt en daarna nog de foto's allemaal eens bekijken en wat bijwerken ook hier en daar.  Daarna mogen jullie mee genieten.

Voor vandaag; geniet nog van het mooie weer want morgen kan het al gedaan zijn ! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!