dinsdag . . .


Een dag als een andere maar wel weer iets frisser dan gisteren.  Ook dat is welkom, het doet deugd  om eens terug "normale" lucht in te ademen met een normale temperatuur !  Het is eerder een verademing en dat mag er heel zeker wel tussen komen.

Gisteren was het nog vrij warm maar toch heb ik weeral een aantal zaken kunnen uitvoeren zoals wassen en strijken en daarna nog het gordijn van de keuken naar beneden halen en ook in de wasmachine steken.  Zulke werkjes zijn heel goed uit te voeren, ook bij ietwat warmer weer al zweet ik wel vrij snel als ik dit doe maar ja, ge kent uw eigen en dan durf je daar ook aan te beginnen zonder al te veel bij na te denken.  
Of die gordijn nu nog hoeft gestreken te worden vooraleer 'k ze ophang, geen idee, we zullen zien.  De strijkplank blijft toch nog wel even open staan en een mens wacht dan beter af.  Zo deed ik dat en het resultaat mag er zijn, het is immers een stof die synthetisch is en die drogen vaak ook snel en soms ook zonder de nodige rimpels.  Dat wij dat ook eens konden zeggen nadat we een douche hebben genomen dat we terug rimpelvrij door het leven gaan !!!

Op maandag zagen we hier nog vele jongeren doorfietsen, gepakt en gezakt, die kwamen zeker en vast van op de wei in Werchter (deelgemeente Rotselaar).  Op tv kreeg je dan te zien hoeveel rommel er werd achtergelaten door de festivalgangers.  Wat ik mooi vond waren de tentjes die er zijn achtergebleven en nog open stonden opgesteld, die gingen met de wind daar omhoog en vormden waarschijnlijk wel een mooi schouwspel in allerlei kleuren . . . en geuren ook wel misschien.  Toch zonde dat zulke dingen worden achter gelaten, zo maar, net of het heeft geen geld gekost allemaal.  Dat van dit eten dat ze ook achter lieten kan ik nog verstaan, dat heeft de hitte getrotseerd en is vermoedelijk toch niet meer goed om, zonder ziek te worden achteraf, nu op te eten !

Na een bezoek aan de kinesist voelde ik me weer wat beter, zo kunnen we terug verder.  Nog een nabehandeling een aantal dagen nadien en dan zou ik moeten terug in orde zijn om onze wandelingen te maken in het Zwarte-Woud.  Die verademing zal echt welkom zijn, immers met deze warme dagen en met het voetbal, koers en alles wat er nog hier te gebeuren stond, zijn we veel minder op wandel geweest dan anders en dat is echt wel te voelen en te zien, en niet alleen op de weegschaal !

Dat de weergoden hierboven nog maar wat mooi weer over laten om er ook in de maand augustus van te genieten.  Want dan gaan wij voor de eerste keer dit jaar met vakantie en die is dan echt heel welgekomen, het zal ons goed doen aan ons harteke !

Reacties

 1. Zo'n frisse dag ertussen is toch welkom Chris alleen spijtig dat we dan niet meteen wat regen krijgen ook ... Bij die hete dagen ben ik ook meer binnen bezig er is hier ook altijd wat te doen. Ik heb mijn zetel in ieder geval al klaargezet voor vanavond om vanop de eerste rij de match van onze Duivels te volgen en hopelijk winnen ze! Nog een hartelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja Chrisje , hier ook genieten van wat lucht ( ook vandaag nog ) maar regen = niet gezien !
  hoop dat je helemaal fit bent om het Zwarte woud in te gaan ( smile ) kijk uit naar de foto's , die je zal zetten !
  voetbal is niets voor mij , ik zag alleen dat ze ( de spelers ) niet eens het volkslied meezongen en dat ergerde mij wel ! als ze voor Belgié spelen , dan mogen ze er wel trouw aan zijn !
  veel groetjes en veel plezier op je reis ! Ani

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niets speciaals te vertellen , ik kom je gewoon een gezellige avond wensen Chrisje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .