gisteren . . .

Misschien weten jullie het reeds maar ik zit terug met redelijk wat last in de rug, ja, nog altijd.  Ook ben ik nog niet naar de kinesist geweest, we moesten eerst naar de huisarts om een voorschrift ervoor en dan hadden we nog andere voorschriften nodig ook.  We kunnen dat achteraf ook regelen, dat weet ik wel, gewoon een briefje binnen brengen en alles is in orde maar . . .

Er waren nog wat papieren in orde te brengen, allemaal voortvloeiend van die opname in het ziekenhuis.  Ge weet nog wel dat ik toen een aantal appelflauwtes heb gehad en er werd gezocht van waar die kwamen, hoe dat kon gebeuren.  Mijn hartritme zat wat te laag om normaal te zijn, al zijn er wel in onze familie die dat ook hebben maar ja, alles werd dus onderzocht wat kon onderzocht worden en het resultaat was nieuwe medicatie en iets anders tegen die hoge bloeddruk.  Ook wat meer zout gebruiken, ik ben een veeldrinker tijdens de dag, water wel te verstaan, en dan spoelen al die mineralen veel sneller weg door je lichaam dan anders.

Bleek er nog een papier van de apotheker te ontbreken om alles terug te krijgen waar ik recht op had en daar werd dus ook gisteren aan voldaan.  Vlug een mail opgesteld en de bijlage toegevoegd zodat het vrij snel in orde zal komen, tenminste dat hopen we.

Toen mijn man daarover begon dan was het hek van de dam : ik had die brief met alles erop en eraan verkeerd gelegd, ik legde immers alles bij mekaar wat hij steeds maar op het salontafeltje liet rondslingeren.  Tot in week heb ik erop gedrukt van alles terug in de kast te leggen, nu ligt dat nog in een wasmand en die staat tegen de grond in de living.  Maar neen, steeds maar uitstellen en daar zitten in frommelen totdat je net dat vind wat je zoekt en dan weer herbeginnen als er een ander papier nodig mocht zijn.  Amai, was dat een zware dag en ik had al zoveel last van die rug van mij, de arts moest immers bij het onderzoek kunnen zien waar het precies zat, ja, mijn rug staat weer van overal scheef, dus ik moet een afspraak maken.  Al heb ik dat wat uitgesteld omdat er ook nog andere dingen gedaan moeten worden in deze dagen die geen uitstel dulden. 
Het is geen goede regeling zo, dat weet ik ook maar vooral die regeling van de papieren en de nodige slordigheid en vergetelheid van mijn echtgenoot halen hier alles overhoop door zijn beschuldigingen waar ik helemaal geen schuld aan heb maar hij wel helemaal schuldig aan is.  Raar maar waar, ik kan het gewoon niet meer aan zoals het nu loopt, daar moet dringend verandering in komen !!!

Zo wou hij echt wel alleen al die zaken regelen, hij zou dat wel eens in orde gaan maken en voor alles zorgen . . . maar toen kwam de kat op de koord en hij vond een aantal stukken niet meer terug, die hij nota bene zelf had weg gelegd . . . maar dan verkeerd.  En ik de aantijgingen maar slikken, tot vervelens toe, mijn rugpijn werd er van langsom erger door, echt waar, het zweet brak me uit toen ik even aan tafel ging zitten.  Hij maar echt alles gaan afzoeken waar het kon steken, waar hij het uiteindelijk gevonden heeft weet ik niet maar ik had er totaal geen idee van waar die map kon steken en zeker niet waar die brief was . . . die ik zogezegd had weg gelegd en verkeerd gelegd.  Dat ben ik nu eens echt beu geworden en als er niks aan gedaan kan worden dan moet het maar kwaadschiks, ik wil terug een rustig leventje, niet alleen voor mezelf maar ook voor hem, het wordt veel te erg met die man van mij en dat kan ik niet meer verdragen.

Mocht er iemand weten wat ik daartegen kan doen, dan hoor ik dat graag, bij de huisarts dit aankaarten doe ik niet graag want hij komt zo vlot en vriendelijk over maar thuis krijg ik een hoop gal over me heen en dat pik ik niet meer, niet langer meer, en het is niet pas begonnen, het duurt zo reeds een hele tijd en komt telkens op een hoogtepunt zodanig dat ik over mijn toeren geraak door zijn behandeling.

Zo werd een mooie rustige dag ook vergald door alles wat ik over me heen kreeg, ik probeer het van me af te zetten maar of me dat ook lukt laat ik jullie wel weten . . . wordt vermoedelijk vervolgd . . . !

Reacties

  1. tsja ouder worden heeft niet altijd de zon in de dagen Chris... en na al die jaren samen kan het al eens uit de hand lopen. Misschien proberen om gewoon eens te praten of anders alleen naar de dokter gaan en daar alles vertellen en zien wat hij aanraadt.. ouder worden kan ook het karakter van een mens veranderen Myette kan er over meepraten.. dus ik zou professionele hulp inschakelen, je zal door je rug wel genoeg bij dokters komen om het probleem eens voor te leggen. Ik hoop dat je een oplossing vindt. Een hartelijke avondgroet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie. De ene keer gaat het hier vlot van de hand en de andere keer slaat zijn humeur plots om en ben ik diegene die alles in het honderd laat lopen en dat is echt niet zo. Het is alleen moeilijk en dan zeker wanneer je zelf niet goed uit de voeten geraakt. Zo heb ik gisteren een afspraak gemaakt bij een andere kinesist, kwestie van daar zelf naar toe te kunnen gaan, gewoon omdat hij dan niet steeds over en weer moet rijden om mij weg te brengen. 'k Moet nu vooral zorgen dat ik zoveel mogelijk zelf van al die dingen in eigen hand neem en er toezicht over krijgen want anders heb ik later problemen. En verder ga ik dat nog wel eens aankaarten bij de huisarts, die zijn daarvoor en weten misschien beter wat er scheelt . . . alleen wil hij vaak meegaan en daar zit dan ook weer het probleem. Nog een fijne dag verder.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!