al dinsdag . . . !


De tijd vliegt snel, gebruik hem wel, dit gezegde is er niet voor niks gekomen, dat denk ik dan steeds maar.
In het voorbije weekend was het wel even druk, drukker dan anders voor ons.  Op vrijdagavond zag mijn ventje het niet zitten om te gaan kaarten, dan scheelt er wat.  Hij voelde zich ook niet echt op zijne kilo en klaagde van een warm hoofd, hij nam zijn koorts maar er was er geen dus hij bleef gewoon thuis van het kaarten.  Ook om even op adem te komen, immers, zijn maten zullen nog wel met genoeg zijn om verder te doen zoals ze het meestal doen.
Dan bleef er voor mij dus niks anders over dan wat uitzoeken wat ons allebei aan stond, al had ik dat voordien al wel voor mezelf uitgemaakt, het viel nogal mee omdat hij het ook graag zag, gelukkig maar.  Uiteindelijk zijn we nog iets later dan anders naar ons bed getrokken maar we sliepen toch vrij snel in, al spreek ik hier voor mezelf.
Op zaterdag hadden we dus een afspraak bij onze kleindochter die is gaan samenwonen met haar vriend, ze had iedereen van de nabije familie uitgenodigd om langs te komen voor een stukje taart.  Nu wil het dan ook lukken dat haar man werkt bij de bakker waarvan de bakkerij beneden is waar zij dus boven op het appartement wonen.  Alleen was op die dag de bakker wel gesloten, hoe ze dat gingen regelen wisten we niet vooraf.
In de namiddag kreeg ik iets doorgestuurd van de kleinzoon, die wou dat ik dat ging af printen, iets wat hij blijkbaar moest maken voor school.  'k Had hier en daar al iets geprint van de mail en dacht om dat eens snel te regelen maar de printer weigerde dienst !  Dat zul je nu eens altijd zien hé, als er iets dringend moet uitgevoerd worden dan wil die niet mee, jammer maar helaas.  Nog wat gesukkeld aan die printer maar ik kreeg de print die ik wou er helemaal niet uit !
'k Werd zelf er wat zenuwachtig van en ik besloot het dan maar op te geven, 'k wou immers nog snel een douche nemen, ook mijn ventje had al in de douche gestaan en ikzelf wou er ook prima uit zien om naar de kleindochter en haar vriend te gaan.  Nadat ik uit de badkamer kwam nog snel eens proberen, het moest zo maar eens lukken maar tevergeefs.  De wifi was oké en toch gaf hij iedere keer aan als ik dit wou printen dat die printer offline was, wat scheelt daar toch.  Ik gaf het dan maar op en we vertrokken.
Toen we daar bij de kleindochter waren aangekomen, we waren bijna allemaal op tijd, iets wat voor sommige mensen blijkbaar al eens moeilijk is, en daardoor konden we al snel van de taarten genieten van de bakker van beneden.  Wat was nu het geval, wel Sander, de vriend van onze kleidochter, mocht van de bakker zijn taarten daar zelf gaan maken, hij had dat vrij goed gedaan moet ik zeggen, al weet ik niet precies hoe die taarten anders bij de bakker zelf uit de oven komen, ze smaakten.  En iedereen prees hem ervoor dat hij zulk goed werk geleverd had, tevreden trokken we dan ook allemaal naar huis toe, de ene al iets vroeger dan de andere.
Eenmaal terug thuis besloot ik gewoon de computer af te sluiten en nog wat rustig in de zetel naar tv te kijken, samen met de echtgenoot natuurlijk. 
Op zondag begon ik er terug aan om te proberen die stukken af te printen, geen geluk, ik heb alles uitgeprobeerd wat ik in me heb maar het lukte niet.  Dan moet ik maar hulp vragen, beter dat dan te blijven sukkelen.  Het is immers zo dat ik geen doorzicht meer heb zoals ik vroeger had, toen leek het eenvoudiger en nu sukkel je van het ene in het andere, gewoon omdat je niet goed weet wat je eigenlijk moet doen of hoe je het moet doen.
Alleen zet ik zo mezelf dan ook weeral vast want ik moest wat noteren van dag tot dag om te laten zien aan de diëtiste en dat kan ik nu wel op mijn buik schrijven.  Ik had immers het plan om alles in de computer te zetten, het staat erin maar ik krijg er nu niks meer van uitgeprint.  'k Heb het nog wel allemaal opgeschreven ook staan, dat neem ik mee en als er mocht getwijfeld worden hoe het precies was dan kan ik het mapje nog altijd doorsturen via mail, we zullen zien wat ik ermee doe. 
Hopelijk komt aan dat gesukkel vrij vlug een einde, want dit ben je al snel beu, ik wil dat alles blijft werken zoals altijd . . . alleen lukt dat nu niet . . . !

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!