Het is weeral maandag . . .


Maandag vandaag, een nieuwe week begint en ook moeten we er zelf terug in vliegen met alles en nog wat.
Misschien heb je de vorige logjes wel gelezen, toen zijn we dus op pad geweest om nieuwe stoelen aan te kopen, voordien  was er hier een onderhoud gebeurd aan de diepvriezer met al die commotie daar omheen, uiteindelijk tegen het weekend was het opnieuw rustig en we zijn op pad gegaan. Met als resultaat dat we dus stoelen aankochten voor in onze living.

Alleen is alles blijven liggen zoals het we het in de week hebben achter gelaten : de vloer gepoetst maar geen stof afgenomen.  Ook onze kerstboom staat er nog steeds en die wil ik wel eens weg hebben.  Maar eerst die afbreken dus en daarna pas afstoffen zodat overal alles terug proper is gemaakt.  De was van onze beddenlakens moest dan ook nog wachten tot op zondag, eerder geen tijd ervoor gehad wegens al die andere dingen die nu weer eens voor gingen.

Eerst en vooral wordt nu de diepvriezer hier boven nog eens ontdooid, nu hebben we een reserve staan en die kunnen we nog gebruiken totdat we alles hebben uitgewassen hier boven, dan moeten we ons niet haasten met het uitwassen van dit toestel.  En is dat alles achter de rug, wel dan kunnen we het oude exemplaar laten afvoeren, terug naar de winkel om nog maar eens te kunnen gebruiken zeker.

Dus we voorzien dat tegen half deze week alles wel terug normaal zal draaien, eindelijk krijgen we toch eens rust, op dinsdag nog een afspraak en daarna zullen we wel zien wat we nog kunnen doen maar ik reken erop dat ik ook nog eens naar de pedicure kan gaan, ook dat moet nog gebeuren en wat er daarna komt, wel dat zien we dan wel.

Wat er nog te doen valt : een afspraak maken met onze Spaanse vrienden, eens samen gaan uit eten.  Nog wat napraten over de vakantie die we samen hebben beleefd, over ditjes en datjes, ge kent dat wel waarover je op zulke momenten dan spreekt.  Misschien nog een afspraak maken om later nog eens bij mekaar te komen en wie weet ooit eens mekaar terug tegen te komen ergens op een vakantie . . . ! 

Nogal een groot deel van de afbeeldingen die ik gebruik op dit blog komen van de site "La vie d'Anna" op Facebook, eveneens van "Touch of Color" en "Anna's Choice", ook op Facebook.  Er zijn er nog een aantal andere maar die namen ontgaan me op dit ogenblik.

Reacties

  1. Ik vergeet je niet hoor en kom zeker aankloppen als het even kan maar momenteel zit mijn agenda wat te vol! Toch bedankt voor je bezoekje en dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weet ik wel, ook hier was het druk genoeg en van gisteren is het ietwat minder. Vandaag heb ik een luie dag gehad en eens gedaan waar ikzelf zin in had en niet wat anderen denken dat je moet doen. We zijn in de namiddag ook samen eens naar de markt geweest, meestal gaat mijn ventje iets halen maar vandaag waren het meerdere dingen en dan doen we ieder een deel, zo hebben we snel gedaan en kunnen weer vertrekken naar andere winkels. Bloemen heb ik gekocht en ze staan al mooi te pronken, een aantal op de kast en de rest staat op de tafel. Nog een fijne avond, geniet ervan.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .