Wat ga je vandaag doen ?!

Vaak stelt mijn ventje me de volgende vraag : "Wat ga je vandaag doen ?!"  Net of ik heb niet echt veel te doen, meestal is hij het dan die met een voorstel komt van dit of dat nu eens te gaan halen, te doen of wat nog allemaal . . .  Zo ook op maandag vroeg hij dit, of ik geen zin had om op dinsdag eens weg te rijden en nog wat spullen bij te halen hier en daar . . . net of ik had niks anders te doen.
Zelf had ik me erop ingesteld om nog wat te strijken aan die nieuwe overtrekken en de hoeslakens deftig op te vouwen . . . want die had ik maar snel enkele keren gevouwen en dan geplooid zodanig dat ik ze op een hoopje kon dragen om ergens te deponeren, dat vouwen was toch maar voorlopig, het was dan nog na middernacht toen ik dat deed en ik wou echt wel gaan slapen !
Een heel lange aanloop tot wat ik wil zeggen eigenlijk !  Zelf regel ik graag mijn werk en nu kwam er een hoop bij mekaar en dan wil je daar ook mee verder doen tot het gedaan is.  Want de week is al korter met die feestdag erin en ja, ik weet het wel dat we hier en daar nog wat moeten aanschaffen maar ik wil met dit gedaan krijgen en dan zal dat beter ook zo verlopen.  Want tegen het einde van de week zit ik met de opkuis na de verhuis en daarna nog dat nieuwe bed wat verluchten en opdekken zodat we kunnen slapen !  Maar daar staat een man dan niet bij stil, die denkt dat dit allemaal zo maar gedaan geraakt, dat is niet zo en ik wil dat het van de eerste keer volledig in orde wordt gezet, anders voel ik me daar niet goed bij, kwestie van alles onder controle te houden, ja, zo ben ik nu eenmaal !
We zijn nu in de namiddag en alles is gedaan, ook de andere was opvouwen, alles is mooi uitgewassen, gestreken en ligt in een proper kast ook.  Zo moest ik immers die oude lakens ook nog uit de kast halen en ze ergens deponeren, toen zag ik dat er toch wel ietwat stof lag, geen dikke wollen laag maar wel zichtbaar stof en dat hoort daar niet echt thuis.  Dus ben ik al snel een natte doek gaan halen om alles eens wat af te wassen, ook daar kruipt dan wat tijd in maar het loont, nu liggen de propere nieuwe dekbedovertrekken en hoeslakens daar keurig op een paar stapeltjes te wachten tot ze gebruikt worden, wat niet zo lang meer zal duren.
Op de dag dat jullie dit lezen zullen ze al wel in gebruikt zijn, mocht dat niet zijn dan zou ik dat echt wel serieus spijtig vinden voor onszelf want dat wil zeggen dat ze ons bed ook nog niet hebben gebracht !  
Verdorie, doe me er niet aan denken na al die inspanningen die we al geleverd hebben om dat alles tot een goed einde te brengen !

Reacties

 1. En zo blijft een mens bezig hé Chris! Donderdag waren we in de Ardennen om de verjaardag van kleinzoon 2 te vieren, gisteren was ik vanaf de middag bezet voor het jaarlijks etentje met de vriendinnen met het gevolg dat alles bleef liggen natuurlijk en ik vandaag een tandje moest bijsteken . Ik had nog een was gedaan omdat het deze morgen zonnig was maar tegen de middag trok het toe en begon het te regenen , dus een streep door de rekening. Maar er is voor alles een oplossing hé! Nu ben ik op bloggen ronde . Blijkbaar lukt het Ani nog steeds niet! Kan jij nog bij haar op de blog?Misschien kan je haar daar uitleggen wat ze moet doen!
  Voilà ik ga nu verder want ik heb nog een strijk die ligt te wachten ook dus.. een hartelijke groet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'k Heb zelf een reactie gezet met mijn google-account en dat lukte me maar je moet wel beide hebben, én een reactie zetten en een account kiezen uit die welke ze je voorstellen. Ik kan niet weten wie waar een account heeft maar de meeste moeten toch ook inloggen om ergens terecht te kunnen vermoed ik dan zo. Misschien daar toch maar eerst een account aanmaken en daarna nog eens proberen !

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

een fijne vrijdag . . .

Het is weeral maandag . . .