Pfffoe !!!

Amaai, wat een hoofding staat daar, op wat trekt dat nu ?!
Ja, die vent van mij komt eens kijken wat ik hier net heb neergezet en leest dat . . . !  En heeft natuurlijk ook commentaar erop, ja, en dan moet ik uitleggen waarover het hier gaat.
Het gaat vooral over de besprekingen ten huize Chris betreffende de aanschaf van nieuw bed, eventuele uitvoering en toebehoren, een hele boterham waar we tot nu toe nog altijd niet gans door zijn geraakt.  Er komen steeds maar vragen bij, dingen waar je eerst niet aan dacht en, die nu met het zoeken naar dit en dat, naar boven komen.
Zo werd er niet altijd rekening gehouden met mogelijke allergieën bij het kiezen van de stoffen hier en daar.  Ja, ook stoffen om een bed te bekleden kunnen die veroorzaken en zelf heb ik dus wel een allergie voor wol en voor huisstofmijt, dus moet ik er telkens wel rekening mee houden dat je niet gewoon een geweven stof gebruikt in een bepaalde soort van vezels, iets nemen dus wat snel zuiver te maken is met gewoon wat water en dergelijke.  Wassen kan dus ook wel maar ik zie me dat niet dadelijk doen met de bekleding van de zijkanten van een bed of een hoofdbord !
En hoe hoog moeten die poten zijn die je onder dat bed kan zetten ?!  Komt dat hoofdbord tot tegen de grond, hangt dat tegen de muur vast, hoe breed is dit ? Ja hoor, ook daar moet een mens rekening mee houden, je moet er onder kunnen met een stofzuiger en met een borstel dus ook !  Ofwel zo een speciale borstel zoals ik gebruik om met water te poetsen, ook dat moet dus kunnen maar die zijn niet hoog te noemen dus dat kan altijd wel.
Ik die dacht dat het gewoon een matras te kiezen was, vergeet het maar, we hebben het lelijk onderschat en ons hoofd duizelt dan ook telkens als we er opnieuw terug aan beginnen, je bent gewoon niet helemaal thuis in deze materie en er komen steeds maar vragen bij.
Zelfs over die donsdekens, zouden dat wel goede zijn, zijn ze ook groot genoeg, eigenlijk ben ik wel iemand die snel kou heeft als het weer wat minder is in temperatuur.  Is dat lang genoeg en breed genoeg, is dat genoeg gevuld, zijn daar wel overtrekken voor ?
Voor ons is het dus een kwestie om zo snel mogelijk terug een afspraak te maken met die verkoper zodat die ons uit ons lijden kan verlossen.  En dan nog het liefst van al in de voormiddag als dat even kan, dan kunnen we dat in de namiddag nog wat laten bezinken en zal ik vermoedelijk wel redelijk goed slapen, het was ooit wel eens anders . . . 

Reacties

  1. Gisteren hebben ze onze matras en hoofdkussens geleverd en we hebben er al een nachtje op geslapen en het voelde eerst wat vreemd aan hoor maar uiteindelijk vielen we toch in slaap en tot de morgen , dus een goed teken! We hebben ieder een ander hoofdkussen en zullen vanavond eens ruilen om te zien wat het best ligt. Voor mij is het vooral de bedoeling om mijn rug te ondersteunen zodat ik niet wakker word van de rugpijn! Hopelijk hebben we een goede keuze gemaakt want zo'n nieuwe matras is best prijzig he Chris! Ik hoop dat jullie er uit geraken en binnen kort ook in een nieuw bed slapen! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zaterdag gaan wij nog eens terug naar de zaak waar we ze willen aanschaffen, daarna willen we al dadelijk beslissen want uitstel is afstel en nog eens erop gaan rond lopen is al te gek. We weten nu wat we willen maar er moet nog uitgezocht worden wat precies mogelijk is . . . en ook wat het ons gaat kosten natuurlijk.
      Ook voor mij is het belangrijk dat mijn rug goed ondersteund wordt en bij mijn ventje ook wel gewoon omdat we allebei regelmatig last hebben van onze rug. Op dit moment hebben ze me weer behandeld en voel ik beterschap maar het zal pas beteren wanneer 'k nog eens ben geweest en dat is pas op maandag.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!