vakantie Oostenrijk

Vandaag wat beelden over onze vakantie in Oostenrijk.
mijn lieve echtgenoot op wandel langsheen het meer

een orchidee zoals er vele staan in allerlei soorten en kleuren

aan de Seespitze zag het water er groen uit, gewoon omdat het ondiep is

en zo zag het eruit van aan de overkant gezien

deze koeien moest en zou hij fotograferen, 
het zijn echter allemaal beelden van mijn camera
die hier staan

dit is de Zugspitze gezien van op de weg naast het station van Lermoos

langs deze wegen gaan we naar de Hochfeldernalm

ook daar staat overal vee, een man komt bergop gegaan

We hadden een fijne vakantie in Oostenrijk, het was er warm, zelfs heet.  En nog nooit wat ik zo fel verbrand als toen we naar de Hoghfeldernalm geweest zijn, daar is het tot boven bergop en daarna kan je blijven dalen tot aan het Tirolerhaus in Ehrwald.  Het is ook daar dat ik weer twee blauwe tenen heb gelopen, dat komt door het naar beneden gaan en doordat ik ook mijn tenen zo fel beweeg in de schoenen.  Mijn nagels heb ik achteraf wel kort geknipt maar dat had ik beter voordien gedaan, dan was ik misschien niet zo "gekwetst" aan die beide blauwe nagels !
Nog nooit hadden we zulk mooi weer, het valt zelden voor dat je in Oostenrijk zulke lange periode mooi weer en zon hebt, meestal regent het enkele dagen na mekaar, deze keer dus niet.  De boeren riepen daar ook om water want alles stond nochtans groen maar de beken hadden wel water nodig en de weiden waarop hooi was gemaakt die vroegen ook naar vocht.

Reacties

  1. De dochter vertrekt dinsdag naar Oostenrijk en ze voorspellen er regen en fris weer, ze zal zo geen zonnige foto's meebrengen zoals jullie..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Spijtig genoeg denk ik dan, zo hebben wij er ook eens geweest dat we meer regen hadden dan zon en daarbij nog koud ook, jammer maar helaas, ook dat is mogelijk in Oostenrijk, zelfs in volle zomer blijkbaar.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!