Donderdag, tot nu toe schijnt het zonnetje, dus straks zien we wel wat we nog krijgen . . .


Al schijnt op dit moment de zon, dat wil niet zeggen dat we dan ook een zonnige dag zullen krijgen, wat deze namiddag volgt dat zien we straks wel, voor de voormiddag valt het toch al mee !

'k Heb in de voormiddag wat opgeruimd, alles gestofzuigd en nu dat er weer wat minder stof kan ronddwarrelen, kan ik straks dus gaan stof afnemen van de kasten en alles wat hier in huis dus staat en hangt en ligt.  En daarna kunnen we rustig aan ons weekend gaan beginnen, je weet het wel wat er op ons programma staat, feesten !!!  Maar eerst wil ik het hier ook wat toonbaar achter laten, op dit moment is het niet wat ik ervan had verwacht maar dat komt nog wel als ik weer alles een plaats heb gegeven waar het thuis hoort.  Gisteren had ik in mijn gedachten een plan uitgewerkt en als ik dat zo kan verder uitvoeren allemaal dan komt dat goed tegen dat het zaterdag is, alleen weet ik nog niet wanneer ik zou moeten gaan winkelen, ik dacht aan vrijdagvoormiddag maar we zien wel wat het weer ons dan brengt, of het regent of niet . . . ?!

Dan mag ik alleen maar hopen dat ook alles uit komt zoals ik het in mijn gedachten had gezien, ja, een mens denkt dan goed te doen maar dat is niet altijd zo, alleen als je kan terug komen op wat je dacht en de plannen veranderen, dan zie je pas of het goed is of niet, we zien wel als het zover is . . .

Ook mijn douche is er gisterenavond bij in geschoten, ik zat zo lekker in de zetel en kon me niet wegwerken van die tv, ik wou alles zien en zou dus vandaag mijn haren gaan wassen.  Dat wil zeggen dat ik ze op zaterdag weer een beurt ga moeten geven maar ik zie wel hoe dat dan meevalt, meestal valt dat dan wat tegen maar voor alles is er een oplossing !

De voorspellingen geven toch al droog weer voor zaterdag, dat is toch altijd fijn om te horen, of het niet te koud gaat zijn om een luchtig trouwkleed te dragen, ik hoop van niet maar ze kan altijd wel iets over dat kleed dragen tegen de koude, we zien wel, we moeten geen kilometers door de koude lucht gaan om ergens binnen te geraken, dat scheelt natuurlijk wel een hoop.  Ik hoop alleen dat er geen tegenslagen komen op die dag, je weet nooit waar en wanneer het noodlot toeslaat.

Zelf had ik last in de morgen van mijn heup maar ik voelde al toen ik nog in bed lag, dat ik wel even verkeerd had gelegen tijdens de nacht, ja een mens legt zich langs de rechterkant te slapen maar nadien vind je jezelf terug dat je op je linkerzij ligt in bed, dat wil dus zeggen dat je tijdens de nacht zelf bent gedraaid van de ene kant op de andere.  Waarom ik dat doe weet ik niet eigenlijk, in ieder geval is dat bijna iedere keer zo en dan kan je misschien 's nachts wel eens een verkeerde beweging doen die je de morgen erop pijn bezorgd.  Maar ik voel die pijn nu niet zo erg meer, alleen denk ik toch maar om op zaterdag ook een licht fijn hemdje aan te doen onder mijn bloes, kwestie van mijn rug toch warm te houden.  Dat zijn hemdjes met kant aan in een diepe v-hals, dus die rug die zit dan wel goed warm daarmee.

En uiteindelijk als we allemaal aan tafel zitten, dan kan alles wat er aan vooraf is gegaan, al niet meer schelen, dan valt alles weg van die beslommeringen en kan er ontspannen genoten worden, zo zie ik het, ja dan kunnen we vieren op ons gemak !

Nog een heel fijne donderdag wens ik iedereen toe, geniet ervan en maak er een mooie dag van, ook al begint het straks misschien te regenen, we blijven het mooie ervan zien !  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

Een fijne zondag iedereen . . . !!!