Donderdag, gaat het vandaag dan donderen ?!

 


Ook al staan hierboven distels afgebeeld, toch wens ik iedereen een mooie dag toe en tot nu toe hopen we erop dat als het mocht onweren, dat het niet te fel gaat doen en dat er geen schade zal zijn, al las ik eerder toch iets van hagel en dergelijke.  Ik hoop dat het niet waar is en dat dit zomaar vermeld werd omdat het wat van alles zou kunnen doen, ook dan hopen we op het beste van alles en dat het gewoon gaat regenen zodat ik mijn bloemen niet meer hoef te gieten !!!

Gisteren heb ik in de voormiddag niet zoveel gedaan eigenlijk, ik ben hier wat bezig geweest met kleine dingen en daar wat zitten uitzoeken of dat zo niet beter kon en verder heb ik me in de zetel gezet voor de middag omdat ik dacht dat er hoofdpijn zou kunnen volgen, zo voelde mijn hoofd aan . . . maar ik was weeral vergeten een glas water te drinken en nadat ik dat gedaan had, voelde alles al wat beter aan, dus dat weten we voor de toekomst weeral maar dat wist ik eerder ook al . . . alleen vergeet ik tussendoor al eens wat meer en ja, dan krijg je dat aan de hand natuurlijk.  Het kwam ook een beetje omdat ik tot iets na enen had zitten puzzelen in een boekje in de zetel, ik wist me geen raad met het liggen in bed, ofwel had ik het te warm, ofwel voelde dat niet zo goed aan, of ja wat nog allemaal, dat deed me dus snel terug op staan om te gaan puzzelen in mijn boekjes . . . tot mijn ogen moe werden en ja, dan mist een mens een uur of twee slaap of rust en dat voel je de dag erna natuurlijk ook wel een beetje.

Zelf dacht ik van na de middag wel even in te dommelen, maar niks gedaan, ik geraakte niet in dromenland verzeild, ik had de tv aangezet maar dat was ook niet interessant, in de hoop dat ik zou inslapen, neen, ook dan lukte het niet en uiteindelijk zit je naar programma's te kijken die je voordien nooit had gezien of waar je vanaf was gestapt omdat ze meestal laat op de avond worden gegeven !  Dus ik vond geen rust, dan maar zorgen dat mijn vaatwasser werkte en dat alles nadien droog en proper in de kasten kon worden gezet.

In de namiddag dacht ik er ineens aan om eens naar die meloenen te gaan kijken die ik had meegebracht, ik wist geeneens of het rijpe of nog redelijk vaste waren, maar die ene gaf al heel goed mee als je die eens stevig knuffelde en ik besloot eentje in vieren te snijden zodat ik er bij mijn boterham wat kon van eten, samen met wat van die fijne "Filet d'Ardenne die ik een paar dagen geleden van de winkel had meegebracht.  Ook had ik nog wat andere dingen meegenomen op dat moment maar dit was prima om in de namiddag van te eten, al was het toch al na zessen wanneer ik mijn broodmaaltijd heb genomen.

Daarna heb ik me dus hier aan de computer gezet om jullie berichtje hier neer te zetten, niet veel te melden op dit warme front, hoe hoog de temperatuur vandaag is gegaan weet ik niet maar het blijft nu toch al warmer binnen dan het de vorige dagen was.  De warmte zit al meer in de muren dan voorheen, het zal dus nog wel even duren eer die terug buiten is te krijgen maar geen nood, dat komt vanzelf wel, laat het nog maar wat zomeren, ook al kunnen een aantal mensen daar last van hebben, het zal in ieder geval beter zijn dan die natte vochtige koude die we voorheen hadden, in ieder geval doet de zon overal haar best om te schijnen, al is ze nu toch alweer hier op mijn terras voor een groot gedeelte weg, schijnt alleen nog op dat tussenpaneel met de buren, veel meer krijgt dus al geen zon meer, seffens is ze hier voorgoed weg !!!

Of ik nog wat buiten ga zitten, ik weet het zo niet, kan ook nog na het nieuws, ik wil het nieuws wel zien vandaag want de vorige dagen was er steeds wel een deel dat ik niet heb gezien dus ja, ik ga tegen 19u klaar zitten om te luisteren en te kijken wat ze ons gaan voorschotelen.

Nog een heel fijne donderdag kan ik iedereen toewensen, geniet van de zon en van de mogelijke afkoeling die een onweer ons zal brengen, hopelijk zonder al te veel erg, en maak van iedere zonnedag een gezellige dag met familie en vrienden, al zie ik van al die mensen er niet zoveel in deze dagen, het is hier heel rustig geweest en dat zint me niet echt !  Groetjes.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

Een fijne zondag iedereen . . . !!!