Maandag en eindelijk weer de zon in de morgen, blijft dit zo ?! Afwachten . . . !


Ook al voorspellen ze een paar mooie dagen, dat wil niet zeggen dat het altijd zonnig zal zijn maar aangenaam mooi weer is ook reeds voldoende voor de meesten, we zijn immers die regen zo beu als wat !  Daar denkt iedereen op dit moment wel even over na, mooi weer, zon, meer hoeft het voor ons niet, we zijn immers in de zomer aangekomen en dan hoort dat zo, ook al kregen we veel regen te verwerken, die is snel weer vergeten als het een paar dagen mooi mag worden, daar willen we dan ook nu van genieten zoals het hoort, we hebben er genoeg naar getracht in de voorbije maanden en weken . . . nu is het ons moment om buiten te komen !!!

Als we mooi weer krijgen, dan zitten we ook niet meer over die regen te zagen, die zal er snel genoeg weer bij komen maar voor nu doen we wat we moeten doen, genieten van het heerlijk weertje dat ons te wachten staat, hoe warm het precies zal worden, geen idee maar ik hoop dat ik veel naar buiten zal kunnen, heb ik gisteren ook al wat gedaan maar niet de hele tijd, ik had ook binnen nog wel wat te doen en dat heb ik dan ook eerst gedaan.  

Tegen de avond aan ben ik dan weer in mijn zetel beland maar de andere uren heb ik doorgebracht met puzzelen, daar ben ik een beetje verslaafd aan, ik heb altijd een hoopje met boekjes hier liggen maar voor gisteren had ik ook nog de weekendkrant en daar ben ik dan ook mee bezig geweest.  Alles is nog niet gedaan maar ik hoop vandaag de rest nog wat verder af te werken, het laat me niet los, ik heb gedaan met eten en ik herbegin waar ik eerder was opgehouden, ja, zo vergaat het dan op zulke weekenddagen, al zijn die er echt wel om te doen wat je wil doen, het is vakantie voor iedereen, ook al blijf ik thuis, ik amuseer me telkens wel met iets, niet altijd de tv aan, ik heb zelfs de koers niet zien aankomen, al had ik er wel een hele tijd mee doorgebracht maar als dat puzzelen roept dan kan ik er niet aan weerstaan !

In ieder geval geniet van deze mooie dagen die er nu toch weer even zijn, maak een wandeling in de natuur, geniet van alles wat de natuur ons hier geeft, denk even niet aan morgen en leef vandaag, nog een fijne week en ik ga jullie laten doen met wat je aan het doen bent, is voor mij nog altijd mijn ontbijt, ja, ik ben een late ontbijter maar ik trek me er niets van aan, het kan maar smaken.  Nog een fijne dag en geniet van alles wat je hartje belieft.  Groetjes.






Reacties

  1. dag Chrisje
    mijn blog werkt nog altijd niet zoals het zou moeten , heb veel moeite om in te loggen op MIJN blog ! niet normaal , ik was het een beetje zat en nog ----steeds weer zoveel keer her proberen
    MAAR IK KOM WEL OOK BIJ JOUW HOOR ___EN BEDANKT VOOT JE RESPONS !

    ook jij moet het kalmer aan doen ? DOEN HOOR --- EN GENIETEN VAN DE JKEINE DINGEN DIE JE GRAAG DOET ! liefs van ani


    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

Een fijne zondag iedereen . . . !!!