Woensdag en eerste mei . . .

 



Geen lange tekst vandaag maar snel even zeggen wat ik kwijt wil.  Vandaag denk ik aan mijn vader, hij is reeds meer dan een tiental jaren geleden overleden maar ik wil hem toch even herdenken.  Hij was iemand die hield van de natuur, alles wat er om hem heen gebeurde nam hij steeds op en wist er alles over te vertellen, ik heb die gave ook en wil daarom het even over hem hebben.  Hij was een man uit één stuk en had zo zijn eigen manier om over alles te praten en wanneer het hem niet paste zou hij eerder zwijgen !  Hij kon mooi zingen en ook lieve deuntjes fluiten wat later moeilijk werd.

En ik ben nog altijd blij dat ik een paar dagen voor zijn overlijden een heel goed gesprek met hem had, het doet me nog steeds deugd om daar aan terug te denken, het was net of ook hij voelde dat er eens een einde zo aan komen, al is hij plots overleden toen ze hem kwamen verzorgen in de morgen, het was een maandag, ik weet het nog heel goed.

Al die bloemen draag ik aan hem op, hij zou er echt van genoten hebben, het gaat je goed, waar je ook mag zijn op dit moment, ook ik maak het goed, al ben ik alleen, net als jij was in je laatste levensjaren.

Nog een fijne eerste mei voor iedereen, maak er een mooie zonnige dag van en geniet van elk moment dat je kan genieten, groetjes en tot een volgende keer !!!

Reacties

  1. dag Chrisje , ook ik denk vandaag speciaal aan mijn vader , het was zijn favoriete dag ! jij gaat er op uit , GENIET ERVAN MET VOLLE TEUGEN ! en dank voor je berichten steeds weer ! dikke knuffel van ani

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Fijn weekend !

weekend !!!